Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Éttermi vendéglátás állások Veszprém megyében főiskolai végzettséggel
8 db találat
Szűrés
-
Regionális üzemeltetési vezető (Nyugati régió)
Rugalmas - Baranya megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Somogy megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megyeA cégcsoport nyugati régiójának vezetése az alábbi feladatkörökben: Stratégiai tervezés és végrehajtás: részvétel a regionális üzleti stratégia kialakításában, annak összehangolása az országos, illetve cégcsoport szintű stratégiával, az étkeztetési szolgáltatások hatékonyságának...tegnap 14:35 -
balatoni szálloda 100 és 120 fős éttermeiben, bárjában és rendezvénytermében történő magas szintű felszolgálói munkavégzés az éttermi választék kifogástalan ismerete a rendelések színvonalas felszolgálása hozzájárulás a vendégelégedettséghez és vendégélményhez az esetleges vendég...tegnap 09:00
-
Az étterem és további vendéglátó egységek szakmai munkájának koordinációja Az egységek gazdaságos üzemeltetése, működtetésének biztosítása HACCP előírás betartása és betartatása Gépek, eszközök állapotának megőrzése, kapcsolattartás a szervízzel Személyes jelenlét az étkezések al...ápr. 17.
-
Balatoni szálloda 100 + 120 fős éttermének és konferencia központjának működtetésében és irányításában való teljes körű részvétel Új munkatársak kiválasztásában való részvétel, munkatársak betanítása, folyamatos tréningezése Munkafolyamatok, munkafeladatok szervezése Vendéglátó e...ápr. 16.
-
Vendégek kiszolgálása Kasszázás Konyhai feladatok ellátása Szendvicsek elkészítése Csomagolásápr. 16.
-
Ha készen állsz a következőkre: Pénztárgép kezelése Konyhai feladatok (ételek előkészítése, elkészítése, részfeladatok elvégzése) KFC vendégélmény és a minőségi kiszolgálás biztosítása KFC mindig friss és minőségi termékeinek garantálásaápr. 15.
-
a szálloda éttermi egységeinek napi szintű üzemeltetése, irányítása, szakmai felügyelete, gazdaságos üzemeltetés biztosítása személyi és dologi feltételek megtervezése, ezekre javaslattétel belső szabályzatok kialakítása, folyamat leírások készítése pozitív légkör megteremtése,...ápr. 14.
-
Teljes étlap és ételkoncepció kialakítása, a tulajdonosok elképzeléseinek megfelelően A konyhai csapat irányítása, inspirálása és motiválása az étteremben és a sörözőben Konyhai munkaerő toborzása, felügyelete és szükség esetén kezelése a CFO-val közösen A konyhai személyzet beos...ápr. 14.