Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Éttermi vendéglátás állások, munkák 3-5 év tapasztalattal
9 db találat
Szűrés
-
Napnyitás, napzárás, italárú átvétele rendszerezése FIFO elv szerint Italok készítése, kávék borok koktélok STB Felszolgálás vendégeink részére Pult tisztán tartása HACCP ismeret Havi leltározástegnap 10:10
-
Regionális üzemeltetési vezető (Nyugati régió)
Rugalmas - Baranya megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Somogy megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megyeA cégcsoport nyugati régiójának vezetése az alábbi feladatkörökben: Stratégiai tervezés és végrehajtás: részvétel a regionális üzleti stratégia kialakításában, annak összehangolása az országos, illetve cégcsoport szintű stratégiával, az étkeztetési szolgáltatások hatékonyságának...ápr. 18. -
Balatonalmádi éttermünkbe keressük konyhafőnök kollégánkat. Rendelések összeállítása, raktárkészlet ellenőrzése, karbantartása, menü kreatív elkészítése, kreatív tervezése. Konyhai személyzet koordinálása, időszakonkénti a'la carte felügyelete, koordinálása. ...ápr. 17.
-
Balatoni szálloda 100 + 120 fős éttermének és konferencia központjának működtetésében és irányításában való teljes körű részvétel Új munkatársak kiválasztásában való részvétel, munkatársak betanítása, folyamatos tréningezése Munkafolyamatok, munkafeladatok szervezése Vendéglátó e...ápr. 16.
-
A konyhai dolgozók szakmai irányítása, létszám-optimalizálás Az áruforgalom ellenőrzése, árurendelés. Új ételek ételsorok összeállítása. Az ételek megfelelő minőségben való elkészítése, valamint tálalása. A konyhai előírások betartása és betartatása - HACCP...ápr. 16.
-
Ételek elkészítése önállóan a szállodai vendégek részére. Büféasztalos étkeztetés biztosítása. A la cart ételek elkészítése. Együttműködés a kollégákkal.ápr. 14.
-
Vendégek fogadása, szakszerű, pontos, kedves kiszolgálása Rendelések felvétele és szervírozása Ebéd, vacsora, rendezvények zavartalan lefolytatása a standard szerint Munkaterület és a szükséges eszközök előkészítése, rendben- tisztán tartása, asztalok megterítése, díszítése, tölt...ápr. 14.
-
a szálloda éttermi egységeinek napi szintű üzemeltetése, irányítása, szakmai felügyelete, gazdaságos üzemeltetés biztosítása személyi és dologi feltételek megtervezése, ezekre javaslattétel belső szabályzatok kialakítása, folyamat leírások készítése pozitív légkör megteremtése,...ápr. 14.
-
Torta és/vagy tészta poszt Munkaterület rendben tartásaápr. 10.