Állások, munkák és állásajánlatok

8 db találat
 • Üzletvezető (Budaörs)

  Budaörs
  A Würth Shop teljeskörű vezetése, sikeres működtetése Termékeink értékesítése és kompetens szakmai tanácsadás ügyfeleink számára A folyamatos készletellátás biztosítása (áruátvétel, árufeltöltés…) Együttműködés az üzletben dolgozó eladóval, a helyi.
 • Online Prémium Tanácsadó

  Országosan bárhonnan végezhető
  Ügyfelekkel való kapcsolattartás, ügyfélkezelés Új ügyfelek akvirálása és tárgyalások szervezése A társaság szolgáltatásainak közvetítése Egyéni célok tervezése és megvalósítása, a napi munka szervezése Ügyfélkapcsolattartás Szükség.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  50 000 - 500 000 Forint
 • Régió vezető

  Országosan bárhonnan végezhető
  az Új Esély Központ adott régiójának (2-3 megye) kiépítése, majd ezek fenntartása és folyamatos fejlesztése
 • Területi képviselő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Működési területe: Budapest és agglomerációja. Területén elhelyezkedő kis- és nagykereskedelmi egységek rendszeres látogatása Termékek bolti megjelenésének ellenőrzése, szerződésben foglaltak betartatása, feltöltöttség ellenőrzése .
 • Területi képviselő

  Rugalmas munkavégzési hely
  A fenti felsorolásban található települések és azok környéke, valamint a lakóhelyéhez közeli budapesti kerületekben található, kiskereskedelmi üzletek látogatása meghatározott túraterv alapján - (naponta 10-14 partner látogatása), Gondoskodik arról, hogy az adott üzletben a Lapke...
 • Értékesítési és ügyfélkapcsolati vezető

  2730 Albertirsa, Pesti út 65.
  Meglévő partnerekkel (önkormányzatok, oktatási és nevelési intézmények) telefonon illetve személyesen történő kapcsolattartás Potenciális partnerek megkeresése Piackutatások és statisztikák készítése Ajánlatok előkészítése, utókövetése és folyamatá.
 • Értékesítési munkatárs (Budapest/Pest megye)

  Budapest, Pest megye
  Értékesítőként aktív, személyes kapcsolatot ápol meglévő ügyfélkörével Új ügyfélkapcsolatok kiépítésével folyamatosan bővíti vevőkörét Különböző iparágakban, vállalatok, vállalkozások vagy szakemberek számára közvetlenül értékesíti termékeinket és szolgált.