Állások, munkák és állásajánlatok

6 db találat
 • Kis- és középvállalati Értékesítő

  Budapest, IX.kerület
  kisüzleti ügyfélkör részére történő szolgáltatások értékesítése, egyedi az ügyfél igényeihez igazodó ajánlatok kidolgozása potenciális üzleti ügyfelek felkutatása és megszerzése a Kis- és középvállalati szektorban személyes kapcsolat kiépítése leendő és meglévő ügyfelekkel ügyfel...
 • Call Center Munkatárs - Sales

  1096 Budapest, Vendel utca 11.
  Kimenő telefonhívások indítása, a hívószoftver segítségével Bejövő hívások fogadása, Az ügyfelek együttműködési készségének elnyerése, fenntartása, Banki termékek értékesítése (pl.: személyi kölcsön, babaváróhitel kiajánlása) Nyilvántartó s.
 • Sales manager

  1097 Budapest
  Piac elemzése, új, potenciális üzleti (B2B) felhasználók felkutatása és megkeresése Hideg- és meleghívások indítása, tárgyalások, megbeszélések lebonyolítása A kiemelt ügyfelekkel való időszakos kapcsolattartás Szoros együttműködés a társosztályokk.
 • Kereskedelmi munkatárs

  1097 Budapest, Tagló utca 11.
  Keresünk adminisztrátori/számlázó pozícióba kolllégát/kolléganőt azonnali kezdéssel, aki ismeri a Progen Nagy Machinátor programot és áruismerettel rendelkezik.Brand vegyiáru-illatszer termékeket forgalmazunk zárt nagykereskedésünkben, ami azt jelenti, hogy csak rendelé.
 • Termékfelelős

  Budapest IX. kerület
  Hírlapok és egyéb kiadványok boltonkénti mennyiségének meghatározása Lapkiosztási stratégiák egyeztetése, szoros együttműködésben az ügyfélmenedzserrel Példányszám szabályozás rendszerének működtetése felhasználóként Információk összegyűjtése és felhasználása a mennyiségek meghat...