Állások, munkák és állásajánlatok

12 db találat
 • Műszaki beszerző

  Érd, Turul utca 10.
  Alapanyagok beszerzése, beszerzési stratégiák kialakítása Egy adott projekt/termékkör specifikációjának, gyártási technológiájának ismerete alapján új beszállítók keresése, értékelése és kiválasztása Rendszeres kapcsolattartás a beszállítókkal, fejlesztéss.
 • Kontrolling csoportvezető

  Érd
  A Kontrolling csoport tevékenységének irányításán keresztül: a Társaság gazdasági tervezési rendszerét működteti, a Társaság utókalkulációs rendszerének teljeskörű ismeretében víziközmű rendszerekre vonatkozó tevékenységi eredménykimutatásokat készít,
 • Ügyfélszolgálati ügyintéző (back office)

  Érd
  az ügyfélszolgálati iroda működését biztosító ügyintézési folyamatokban történő részvétel, különösen az ügyfél reklamációk és panaszok hatályos jogszabályoknak és a belső utasításoknak megfelelő kivizsgálása, határidőben - főként írásban - történő megválaszolása (számlakészíté.
 • Foglalkozás-egészségügyi asszisztens

  2030 Érd, Hrsz.: 029. (Mecset utca)
  részt vesz a munkavállalók egészségügyi ellátása megszervezésében, az időszakos egészségügyi szűrésében és a kötelező vizsgálatok elvégzésében. Kezdeményezi a Foglalkozás-egészségügyi Szolgálat működéséhez szükséges védőoltások, gyógyszerek, kötszere.
 • CAM programozó

  Érd, Turul utca 10.
  CAM programok készítése 3D modell, illetve a szerszámokhoz, sablonokhoz, készülékekhez, termékekhez készült vázlatok (2D modell) és műszaki rajzok alapján Termékek gyártásához, javításához szükséges CNC programok és dokumentációk elkészítése Aktív közreműk.
 • Értékesítő munkatárs

  2030 Érd, Szajkó utca
  nemzetközi és belföldi ügyfelekkel való kapcsolattartás nemzetközi és belföldi beszállítókkal való kapcsolattartás szakmai kiállítások látogatása belföldön és külföldön egyaránt céges online média kezelése és fejlesztése külföldi beszállító.
 • Pénzügyi ügyintéző

  Érd, Turul utca 10.
  bejövő számlák archiválása szállítói számlák ellenőrzése, tartalmi jóváhagyása szállítólevelek megrendelésekkel való párosítása, rendszerezése vevői számlák, felszólítások kiküldése számlák, szerződések iktatása, archiválása bejövő.
 • Elektronikai folyamatmérnök

  Érd
  A gyártórészlegek műszaki támogatása, ezen belül az adott projektekhez kapcsolódva Gyártáselőkészítés, munkautasítások elkészítése, kiadása, aktualizálása Új termékek esetén a sori dolgozók oktatása Gyártástechnológiával kap.
 • Webfejlesztő, IT fejlesztő

  2030 Érd, Piroska utca 12.
  Ha szeretnél az ország egyik legdinamikusabban növekvő Napelemes cégénél, weboldalt, CRM rendszert, adatbázist fejleszteni – tudsz önállóan dolgozni egy fiatalos laza környezetben menő fizetésért akkor itt a helyed, jelentkezz!
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  450 000 Forint
 • Benzinkút shop eladó

  2030 Érd, Ercsi út
  Érdi benzinkútra shop eladót és kútkezelőt felveszünk. Mozgalmas, változatos munkakör, barátságos kollégák, csapatszellem, jó vevőkör. A mosolyt és a jókedvet vásárlóink jattal is honorálják.
 • Komissiózó raktáros

  2030 Érd, Fehérvári út 63.
  áruátvétel-árukiadás anyagmozgatás komissiózás raktári rend fenntartása részvétel a leltározásban
 • Technológiai gyártó

  2030 Érd, Fehérvári út 63.
  technológián lévő berendezés kezelése a munkautasítások szerint gyártás megfelelő minőségének biztosítása vállalati szabályzatok, munkabiztonsági és tűzvédelmi előírások betartása