Építőipar, Ingatlan állások, munkák Pest megyében

5 db találat
 • Ingatlanértékesítő

  Országosan bárhonnan végezhető
  Eladó (új és használt) ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése Ingatlan bemutatások szervezése és lebonyolítása Vételi ajánlatok és ügyletek sikeres zárása, menedzselése Értékesítési folyamatok pontos és időbeni adminisztrál.
 • Home Broker

  Budapest, Pest megye, Kecskemét
  Ingatlanokat kutatnál fel Ápolnád és építenéd az ügyfélkapcsolataidat Kezelnéd a hirdetéseket Sokat tárgyalnál és értékesítenél Rugalmasan, saját időbeosztásod szerint dolgoznál
 • Magasépítési építésvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  műszaki rajzok olvasása, értelmezése, szerkesztése az adott feladatkör adminisztrációjának ellátása magasépítési projektek irányítása, munkavezetése koordinálja az alvállalkozók munkáját koordinálja a saját emberei munkáját betartja.
 • Projektvezető/építésvezető

  Országosan bárhonnan végezhető
  kivitelezési projektek szervezése, ellenőrzése, irányítása kiviteli ütemtervek készítése hatósági előírások és minőségi követelmények betartásának biztosítása építési napló naprakész vezetése alvállalkozókkal való kapcsolattartás társaság képviselete megrendelői egyeztetéseken
 • Ingatlanüzemeltetési referens

  Rugalmas munkavégzési hely
  4 db kollégiumszerűen kialakított lakás üzemeltetésére keresünk munkatársat. A feladat a szobák feltöltése az általunk már kiépített értékesítési csatornákon keresztül, illetve az üzemeltetés lenne. A lakások egyetemek vonzáskörzetében találhatóak, van bennük egy közösségi tér.