Állások, munkák és állásajánlatok

17 db találat
 • villamos előkészítő/ajánlatadó

  Budapest
  A Hensel által gyártott minőségi termékekből álló villamos elosztóberendezések tervezése. Ajánlatok készítése Partnereink részére. Műszaki szaktanácsadás.
 • Építésvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  kivitelezés helyszíni munkáinak teljes körű koordinálása, ütemterv szerinti vezetése projekt-dokumentálásban való részvétel kapcsolattartás projektvezetővel, alvállalkozókkal, beszállítókkal és szerelőkkel anyagok, eszközök, emberi erőforrás koordi.
 • Épületgépészeti rendszer felügyelő. klímás

  1145 Budapest, Amerikai út 57.
  Napi minimum négyszeri műszaki bejárás a felügyeleti rendszerhez tartozó munkahelyeken, – klíma gépházak ellenőrzése, naplóbejegyzés, - hőközpontok és légszállító hálózatok ellenőrzése, - Split berendezések ellenőrzése, - oxigén, altatógáz, sűrített.
 • Termelés előkészítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Generál kivitelezési projektek előkészítése Költségvetés naprakészen tartása, pénzügyi kimutatások készítése Alvállalkozói szerződések kezelése Kooperációkon, tárgyalásokon való részvétel Ütemtervek, ártükrök készítése Egyeztetés a megrendelővel E-napló kezelése Építés- és projek...
 • Ingatlanprojekt gyakornok

  Budapest XIII.
  - bruttó bér 1450 Ft órabér - Fiókhálózati tervtár ellenőrzése, aktualizálása - Adatszolgáltatási, jelentési kötelezettségek teljesítése - Kapcsolattartás külső szolgáltatókkal, társosztályokkal - A fiókhálózat műszaki üzemeltetésével foglalkozó szakemberek.
 • Ingatlan tanácsadó

  Országosan bárhonnan végezhető
 • Körzetfelügyelő

  Soroksár
  A berendezések műszaki állapotának időszakos ellenőrzése, a normál üzemmenet feltételeinek biztosítása. Meghibásodások esetén – a rendelkezésre álló lehetőségek figyelembevételével – a folyamatos gázszolgáltatás biztosítása, saját hatáskörű hibaelhárítás. Az üzemelő gázrendszer é...
 • Építésvezetői asszisztens

  Budapest (IX. kerület)
  Szállítólevelek nyilvántartása, lefűzése, megrendelésekkel történő összevetése Gépek, berendezések, bérelt eszközök nyilvántartása + gépkönyvek, jótállások kezelése. Napi kapcsolattartás a logisztikai osztályunkkal Az építési területen dolgozók nyi.
 • Műszaki tervező – Műszaki előkészítő

  Budapest
  Bebiztosítja a technikai támogatást az üzleti és a realizációs csapatnak – árajánlatok elkészítése, technikai és tervezési megoldások elkészítése Mindennapi munka az Autocadben és a REVITBEN a műszaki megoldások kivitelezésében az ügyfeleink számára Kapcsolattartás az ügyfelekke.
 • Erőművi berendezés üzemeltető

  Budapest
  A vezető erőművi berendezés üzemeltető és káresemény megszüntetésére, vonatkozó utasításainak végrehajtása, A gépész üzemi naplók vezetése, a gépészeti adatok rögzítésének, ellenőrzése, A bevezetésre került új, vagy módosított technológia, illetve az új telepítésű berendezések ke...
 • Épületgépész Technikus

  Budapest
  Kis-és nagy volumenű, illetve speciális műszaki projektek előkészítésében, szervezésében, lebonyolításában, ellenőrzésében és adminisztrációjában való részvétel Helyszíni felmérés, egyeztetés a megrendelővel Alvállalkozói ajánlatok bekérése, műszaki értékelése Ajánlatkészítés A.
 • Hálózati technikus

  1203 Budapest, Csepeli átjáró 1-3.
  Területi elvű, közvilágítással kapcsolatos műszaki ügyintézés Kivitelezők munkáinak koordinálása, ellenőrzése, dokumentálása Hálózati karbantartási tervek összeállítása, elszámolása Adatszolgáltatás, hálózati nyilvántartások aktualizálása K.
 • Ingatlanértékesítő

  Országosan bárhonnan végezhető
  Eladó (új és használt) ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése Ingatlan bemutatások szervezése és lebonyolítása Vételi ajánlatok és ügyletek sikeres zárása, menedzselése Értékesítési folyamatok pontos és időbeni adminisztrál.
 • Home Broker

  Budapest, Pest megye, Kecskemét
  Ingatlanokat kutatnál fel Ápolnád és építenéd az ügyfélkapcsolataidat Kezelnéd a hirdetéseket Sokat tárgyalnál és értékesítenél Rugalmasan, saját időbeosztásod szerint dolgoznál
 • Épületgépész projektelőkészítő-projekt asszisztens (gyakornok)

  1205 Budapest, Mártírok útja 75.
  A termelési vezető, ill. projektvezető(k) irányításával támogatja a projektek előkészítési és adminisztrációs feladatait, részletezve: Segíti a projektek működéséhez szükséges információ-áramlást és az információk naprakész kezelését a projektvezetés, az építésve.