Állások, munkák és állásajánlatok

16 db találat
 • Kapu szerelő / automata ajtó szerelő

  Dunaharaszti
  Neked is eleged van a bizonytalanságból, a szegénységből, a goromba főnökből, a lehetetlen munkakörülményekből? Eddig nem mertél változtatni, mert mi van, ha nem jön be, és a két szék között a földre kerülsz? Jogos az aggodalmad, de ez a Te életed és csak Te vagy az.
 • Mechatronikai technikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Fiatalos munkatársat keresünk a következő munka betöltésére. Elektromos, elektronikus, és távközlési készülékek, berendezések és műszerek bemérését, javítását és karbantartását végzi.Továbbá laboratóriumi és ipari berendezések és készülékek gyártása,
 • Kávéautomata töltő technikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Necta, Rheavendors és Bianchi kávéautomaták és snack automaták túraterv szerinti töltése és karbantartása! Helyszíni karbantartások elvégézése. Fontosnak érezzük elmondani, hogy szerencsére nálunk nincs fluktuáció.
 • Szerviztechnikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Fa és bútoripari gépek telepítése az egész ország területén Garanciális és garancián túli javítások az elvégzett munkák laptopon, számítógépen történő adminisztrálása
 • Vagyonvédelmi/biztonságtechnikai szerelő, karbantartó

  Rugalmas munkavégzési hely
  Vagyonvédelmi/biztonságtechnikai rendszerek (riasztórendszer, kamerás megfigyelő) telepítése, szervizelése, javítása, karbantartása, Meglévő riasztóberendezések 0-24 órás távfelügyeleti rácsatlakoztatása, Meglévő ügyfelekkel történő kapcso.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 Forint
 • Klíma- és légtechnikai szerelő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Klíma- légtechnikai szakmában jártas szakembert keres a Klíma-Max Kft. Megbízható munkatársak jelentkezését várjuk, elsősorban Dabas vonzáskörzetéből klíma- és légtechnikai szerelőnek.
 • Ékszerbecsüs

  Szolnok
  betérő ügyfelek szakszerű kiszolgálása behozott ékszerek bevizsgálása, értékének meghatározása számítógépes zálogházi program és raktárnyilvántartás kezelése új és használt ékszerek értékesítése
 • Kéményszerelő

  1047 Budapest, Tinódi utca 28.
  Piacvezető kéménytechnikai fővállalkozó cég budapesti munkaterületeire keresünk kéményszerelő munkatársat!Feladatok: Tetőn kívüli és lakáson belüli, kéményrekonstrukciós munkálatok elvégzése.
 • Szerviztechnikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Könnyen elsajátítható szervizes munkára (sörcsapoló berendezések, italautomaták telepítése, karbantartása) keresünk műszaki beállítottságú munkatársakat Nógrád megyeterületére. Lehetőség szerint Vác, Dnakeszi, vagy Gödöllő illetve ezek környékén lévő lakhellyel. A munka elvégz.
 • Karbantartó

  9027 Győr
  A Hoppecke Akkumulátor Kft felvételt hirdet 1 fő részére karbantartói munkakörbe!Főbb feladatok és az álláshoz tartozó elvárások: - ipari akkumulátor telepek karbantartása, javítása - töltőberendezés.
 • Klímaszerelő

  1183 Budapest
  HIRDETÉS SZÖVEGE:Budapest XVIII. kerületi telephelyű cég, csapata bővítése céljából keres munkájára igényes klímaszerelőt.
 • Biztonságtechnikai szakember

  4031 Debrecen, István út 26.
  Debreceni székhelyű cég Biztonságtechnikában jártas szakembert keres, elsősorban gyengeáramú kivitelezési munkákhoz.
 • Szerelő

  1116 Budapest
  Szaniteráru nagykereskedelmi cég szerviz csapatának bővítésére keres szakembereket.- termékeink beszerelése- garanciális és nem garanciális javítások- viszonteladóknál történő prezentációs célra termékek installálása
 • Műhely szerviztechnikus (Budaörs) Karriertipp!

  2040 Budaörs
  A világ, vezető ipari akkumulátorgyártójának magyarországi leányvállalata munkatársat keres az alábbi munkakörben: SZERVÍZTECHNIKUS Feladata: ipari ak.