Egészségügy, Gyógyszeripar állások, munkák Budapesten

13 db találat
 • Dializáló nővér

  Budapest
  A betegek előírás szerinti dialízis kezelésének elvégzése A betegek felvilágosítása, tájékoztatása – az orvos utasítása szerint – vesebetegségükkel, diétájukkal és gyógyszeres kezelésükkel kapcsolatban Részvétel az ápolási munka fejlesztésében és a betegek.
 • Eü.Asszisztens

  Budapest, Miskolc, Debrecen, Békéscsaba, Szeged, Kecskemét, Pécs,Kaposvár, Fonyód, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Szombathely, Győr
  Olyan, legalább 5 évet az egészségügyben eltöltött szakasszisztenst keresünk, aki mosolyogva, kedvesen viselkedik a beteggel. Egyszerű a vizsgálatok elvégzése: vércukor, csontsűrűség vizsgálat, vérnyomás, végtag doppler, EKG, érvizsgálat arteriográffal…A munka történhet f.
 • Vezető ápoló

  1091 Budapest, Zombori utca 1., 1182 Budapest, Marosvásárhely u. 27.
  ellenőrzi és vezeti az intézmény gyógyszerkészletének nyilvántartását, leltárt készít az Otthon gyógyszerkészletéről, gondoskodik a gyógyszerek rendeléséről, raktározásáról, gondoskodik az ápolási – és gyógyászati eszközök, anyagok szükség szerinti beszerz.
 • Laboratóriumi asszisztens

  1038 Budapest, Papírgyár utca 58.
  hematológiai készülékekkel történő mérések előkészítése, elvégzése előírás szerint mérések eredményeinek összegzése, nyomon követése, kiértékelése, pontos dokumentálása
 • Mentálhigiénés munkatárs

  1037 Budapest, Újvár utca 2.
  Az alább felsorolt tevékenységek önálló végzése három hónap próbaidő Az intézmény gondozási egységeinek teljeskörűen mentális gondozása, a foglalkoztatási programban aktív részvétel az intézmény által a lakók részére bi.
 • Fogászati szakasszisztens

  1126 Budapest, Királyhágó utca
  - a fogászati vizsgálatokhoz és beavatkozásokhoz szükséges anyagok és eszközök valamint gyógyszerek előkészítése- a fogorvos munkájának segítése, asszisztensi feladatok ellátása- páciens fogadása- fogászati műszerek szakszerű használata, karbantartásának f.
 • Fogtechnikus

  1126 Budapest, Királyhágó utca
  gipszelés cirkon korona / híd készítés préskerámia héj /korona / inlay készítés grádia inlay / korona készítés CAD-CAM technológia alkalmazása ideiglenes műanyag munkák készítése a fogorvos munkájának támogatása fogt.
 • Research assistant

  1045 Budapest, Berlini utca 47-49.
  Kísérletek előkészítése és kivitelezése, beleértve a táptalajkészítést, mosogatást, mintavételt és minta előkészítését Folyadékkezelő robotokkal történő munkavégzés A laboratórium rendjének fenntartása A kutatómunka megfelelő dokumentációja, a mért.
 • Foglalkozás-egészségügyi asszisztens, ápoló

  1083 Budapest, Bókay János utca 44.
  Az egészségközpont járóbeteg rendelésére érkező páciensek szakmai ellátásaVérvétel, nyugalmi EKG, hallás és légzésfunkciós vizsgálatok önálló végzéseAz ellátáshoz kapcsolódó betegdokumentáció vezetésePáciensek tájékoztatásaOrvosi asszisztencia ellát.
 • Laboratóriumi analitikus

  1097 Budapest, Kén utca 5.
  A beérkező nyersanyagok, oldószerek, csomagolóanyagok, valamint az üzemekben gyártott hatóanyagok és intermedierek előírás szerinti (a GMP elveket követve) mintavételezése. A minták előírás szerinti kezelése, a mintavételhez kapcsolódó dokumentációs és adminisztrá.
 • Fogászati röntgen asszisztens

  1082 Budapest, Baross utca 1. és 1011, Budapest Fő utca 56-58
  Fogászati röntgenfelvételek elkészítése
 • Fogászati asszisztens

  1022 Budapest, Bimbó út 9.
  II.kerületi fogászat és szájsebészeti rendelőnkbe keresünk új munkatársat, tapasztalt asszisztensi / dentál-higiénikusi munkakörbe rugalmas időbeosztással.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  350 000 Forint
 • Műtőssegéd

  1125 Budapest, Diós árok 1-3.
  A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: műtőben műtőssegédi feladatok ellátása szakmai kompetenciái szerint.