Állások, munkák és állásajánlatok

12 db találat
 • Műszaki mérnök

  6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.
  Intézmények működtetésével, üzemeltetéssel, vagyongazdálkodással kapcsolatos műszaki feladatok ellátása. Felméri a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ és a hozzá tartozó intézmények zavartalan működéséhez szü.
 • Közbeszerzési referens

  6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.
  Beszerzési, közbeszerzési tervek elkészítésének koordinálása. Közbeszerzési igények összegyűjtése, egyeztetése, aláírásra továbbítása. Beszerzések, közbeszerzések előkészítése, lefolytatása és értékelése, árajánlat-kérések lefolytatása, döntési javaslatok.
 • Pénzügyi és számviteli munkatárs

  6700 Szeged
  Cégcsoport operatív adózási feladatainak ellátása Banki adatfeldolgozás, könyvelés Banki kapcsolattartás
 • Villamosmérnök

  6600 Szentes, Attila utca 3.
  Projektfeladatokban való részvétel esetén a villamos tevékenység koordinálása. Erősáramú és gyengeáramú villamos műszaki problémák elemzése és megoldási javaslatok kidolgozása. Energiagazdálkodásban javaslattétel. Együttműködés a területileg illeté.
 • Prémium banki tanácsadó (Szegedi Fiók)

  Szeged
  A bank teljes termékpalettájának értékesítése prémium és lakossági ügyfelek számára a bank mindenkori értékesítési stratégiája mentén A prémium banki szolgáltatás iránti érdeklődés felkeltése és akvizíció a potenciális ügyfelek körében Befektetési tanácsadás nyújtása, tőzsdei meg...
 • Lízing értékesítési menedzser

  Szeged
  Lízing termékek és szolgáltatások értékesítése Rendszeres kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel, partnerekkel, napi operatív feladatok ellátása Új ügyfelekkel, partnerekkel történő kapcsolatfelvétel Ügyfélmonitoring és felülvizsgálat végrehajtása Az üzletkötéssel kapcsolatos napi o...