Állások, munkák és állásajánlatok

14 db találat
 • Forgácsoló üzemvezető

  6772 Deszk, Alkotmány utca 13.
  üzem operatív irányítása (25 fő) napi munkaszervezés és műszakok megszervezése gyártási folyamatok koordinálása, racionalizálása a termelés vezető munkájának támogatása, szoros együttműködés a társ üzemekkel és a minőségirányítással a munka.
 • Üzletfejlesztési és értékesítési specialista

  Országosan bárhonnan végezhető, Külföld
  Fejlessz üzletet! Az üzletág (thermal ceramics) első magyar értékesítőjeként alapozd meg annak hosszútávú jövőjét az alábbi országokban: Magyarország, Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Bo.
 • Értékesítő (állattartó telepi higiéniai termékek)

  Rugalmas munkavégzési hely
  Feladatok: istálló-, ivóvíz-, személyi- és tőgyhigiéniai termékek értékesítése az állattartó telepek számára, vevői igények felmérése, termékinformációk átadása, hatóanyag összehasonlítás elkészítése telepbejárás, árajánlatok- és telep specifikus protok.
 • Anyagmozgatási szaktanácsadó / Értékesítési képviselő munkatárs

  Rugalmas munkavégzési hely
  Kapcsolatfelvétel és tárgyalások folytatása potenciális ügyfelekkel, mely során feltérképezi az ügyfelek intralogisztikai igényeit és figyelmükbe ajánlja a Linde komplett megoldásait és szolgáltatásait az anyagmozgatást érintő összes területen. A.
 • Mérlegképes könyvelő (számviteli-controlling munkatárs) Karriertipp!

  6791 Szeged, Széksósi út 58.
  Havi- és éves zárási feladatok elvégzése, a főkönyvelő munkájának támogatása A kontrolling terület egyes feladatainak végrehajtása és riportálás az anyavállalat felé Részvétel a napi számviteli teendőkben (vevői- és sz.
 • Marketing igazgató

  Hódmezővásárhely/Szeged
  Marketing és kommunikációs stratégia, valamint éves akciótervek kidolgozása Éves marketing költségvetés megtervezése, nyomon követése A társaság tevékenységéhez kapcsolódó speciális értékesítési, online és digitális marketing programok tervezése, szervezése és lebonyolítása A tár...