Állások, munkák és állásajánlatok

23 db találat
 • Ingatlanértékesítő

  Szeged
  A Home&People ingatlan meglévő új és használt ingatlanainak értékesítése, kezelése. Folyamatos kapcsolattartás az új és a meglévő ügyfélkörrel!
 • Munkavédelmi szakember

  Országosan bárhonnan végezhető
  a munkavédelmi tevékenységek ellenőrzése, fejlesztése a mindenkori jogszabályoknak megfelelően, mutatók tervezése, ellenőrzése, ezen mutatók javításáért tett intézkedések ellenőrzése, kockázatelemzések, szabályzatok és intézkedési tervek készítése, ellenőrzése, belső auditok elvé...
 • Ingatlanértékesítő

  Országosan bárhonnan végezhető
  részvétel az online szakmai képzésünkön VING backoffice rendszer használata a belső karrier program követése ügyfélkapcsolatok kiépítése
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  500 000 Forint
 • Ingatlanértékesítő

  Országosan bárhonnan végezhető
  Eladó (új és használt) ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések megkötése Ingatlan bemutatások szervezése és lebonyolítása Vételi ajánlatok és ügyletek sikeres zárása, menedzselése Értékesítési folyamatok pontos és időbeni adminisztrál.
 • Kertész segédmunkás

  6700 Szeged
  Létesítményüzemeltetési piacon működő, közel 30 éves múlttal rendelkező cégcsoport KERTÉSZ SEGÉDMUNKÁS kollégát keres.Feladatok: Fűnyírástól, ültetéstől a lombgyűjtésen át, a téli eseti jellegű síkosság mentesítésig.Munkarend: Fő.
 • Könyvelő

  6726 Szeged, Cinke utca
  Szegedi székhelyű innovatív, start-up cégek könyvelésével foglalkozó tanácsadó cég keres rész vagy teljes munkaidőben könyvelőt.
 • Kertészeti gépkezelő

  6700 Szeged
  Létesítményüzemeltetési piacon működő, közel 30 éves múlttal rendelkező cégcsoport KERTÉSZI GÉPKEZELŐ kollégát keres.Feladatok: fűnyírás, sövényvágás, növények gondozása pótlása, növényvédelem, tápanyagutánpótlás, lom.
 • Mérlegképes könyvelő

  Szeged
  társaságok, cégcsoportok teljes körű számviteli ügyintézése, bérszámfejtése, éves és évközi beszámolók elkészítése, statisztikai jelentések elkészítése könyvvizsgálóval, hatóságokkal való együttműködés, részvétel könyvvizsgálaton, adóvizsgálaton adminisztratív ügyintézés, nyilván...
 • Kertész

  6700 Szeged
  Létesítményüzemeltetési piacon működő, közel 30 éves múlttal rendelkező cégcsoport KERTÉSZ kollégát keres.Feladatok: A cég által üzemeltetett területeken kertészeti munkák elvégzése - ültetéstől a lombgyűjtésen át, a téli eseti jellegű síkosság mentesít.
 • Árufeltöltő-pénztáros

  Országosan bárhonnan végezhető
  A Job Force Iskolaszövetkezet segítségével megalapozhatod az anyagi biztonságodat! Mit kapsz tőlünk? Biztos jövedelem, pótlékok közel dolgozhatsz az otthonodhoz, gyors betanulás, rugalmas időbeosztás: 4-6 vagy 8 órás munkarend, sokfé.
 • Munkavédelmi koordinátor

  Országosan bárhonnan végezhető, Külföld
  Rád van szükségünk. Kezdő vagy tapasztalt, fiú vagy lány, férfi vagy nő teljesen mindegy. Szeretnél csatlakozni hozzánk és van munkavédelmi végzettséged, netán csak folyamatban van, határozott vagy és jó a fellépésed, nincs más dolgod küldd el fé.