Üzleti támogató központok állások, munkák Pest megyében

9 db találat
 • Oktató (informatika)

  Rugalmas munkavégzési hely
  Külső helyszínen pénztárgépes rendszerek elméleti és gyakorlati oktatása, betanítás után Munkaköri feladatokhoz kapcsoló adminisztratív feladatok ellátása Kapcsolattartás az ügyfelekkel Országos munkavégzés, akár több napos ottalvással is O.
 • Online értékesítési asszisztens

  Otthonról végezhető
  A feladat egyszerű. Telefonon kell felkeresni leendő ügyfeleket és minimális érdeklődés felékeltése mellett azt megtudni, hogy elfogadja-e a cégünk által kínált kedvezményeket, amivel kevesebbet kell fizetnie a jövőben.A feladat még az, hogy részt vegyél a cégünk által.
 • Sales support Associate (Business Support)

  2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 2.
  As Sales Support Associate you will be responsible for providing excellent customer service, maintaining and following up sales orders, keeping contact with clients, handling complaints, monitoring and analyzing reports and managing administrative tasks, giving support to cli.
 • Ügyfélszolgálati és beszerzési munkatárs

  2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 17.
  Napi szintű és elsődleges kapcsolattartás a partnerekkel Ügyfél reklamációk felvétele és az érintetteknek való átadása Általános jellegű operatív ügyintézés Ügyfél tájékoztatása a készletekkel és rendelés állapotokkal kapcsolatban Társosztá.