Állások, munkák és állásajánlatok

9 db találat
 • Műszaki előkészítő

  Szentendre
  műszaki árajánlatok, ütemtervek készítése, kapcsolattartás a Megrendelőkkel, árajánlatok bekérése együttműködő partnerektől, azok tartalmi egyeztetése, döntés előkészítés, szerződések előkészítése, dokumentálás, a műszaki osztály munkájának.
 • Festő-mázoló-tapétázó

  Rugalmas munkavégzési hely
  - glettelés, gépi glettelés- csiszolás, gépi csiszolás- festés, gépi festés- mázolás
 • Műszaki előkészítő

  2220 Vecsés, Ecseri utca 25.
  Kivitelezési munkák felmérése (Klíma, épületgépészet)Ajánlatok, költségvetések készítéseKivitelezési, üzemeltetési munkák koordinálásaAlvállalkozókkal, megrendelőkkel való kapcsolattartásÉpületgépészeti kivitelezésékben való közreműködés, menedzselé.
 • Projektvezető (villamosipar)

  Kóka
  Áramszolgáltatói és egyéb területen végzett villamosipari munkák teljes körű levezetése és adminisztrálása.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  450 000 Forint
 • Főépítésvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Építési munkák műszaki, szakmai irányítása Anyagrendelések, emberi erőforrások (alvállalkozók, saját állomány) koordinálása, ellenőrzése Kivitelezési- , pénzügyi ütemtervek készítése és ezek betartatása Folyamatos kommunikáció a Megrendelővel, alvá.
 • Építőipari projektvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Villamosipari fővállalkozó cég kivitelezési munkáinak irányítása
 • Site Manager

  Rugalmas munkavégzési hely
  építkezések teljes körű helyszíni irányítása, az ehhez kapcsolódó szervezési feladatok ellátása munkafolyamatok helyszíni felügyelete az ütemterv alapján alvállalkozók irányítása és teljesítményének felmérése anyagszállítmány ellenőrzése és átvétel.
 • Junior Designer

  2040 Budaörs, Építők útja
  Te vagy a mi emberünk, ha: oda- és vissza vagy a tűzvédelemért arra vágysz, hogy a legfrissebb szoftvercsomagokkal dolgozhass valóban nemzetközi környezetben akarsz tanulni és dolgozni egymagad is megbírkózol a feladatokkal, de együttműküödés.
 • Műszaki előkészítő

  2040 Budaörs, Kamaraerdei út 2.
  Árajánlatok készítése, Döntés előkészítés, Építésvezető munkájának támogatása, Projektek kivitelezési folyamatának komplett előkészítése, Projektek követése az árajánlat készítéstől a kivitelezési folyamaton keresztül a garanciális feladato.