Budapest, XVIII. kerületi állások, munkák, állásajánlatok

12 db találat
 • Szakképzett repülőgép-szerelő / repülőgép-műszerész

  Budapest, 1185 Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér ..
  A repülőgép hajtóművének és azok rendszereinek, szárnyának, törzsének, hidraulikus egységének, üzemanyag-rendszerének, szigeteléseknek és tömörítéseknek ellenőrzése, karbantartása és javítása. A repülőgépek különböző elektromos (rádió- és lokátor-, navigációs, távbeszélő, oxigén.
 • Ügyfélszolgálati ügyintéző

  1184 Budapest
  Ügyfélszolgálati ügyintéző pozícióra keressük új munkatársunkat.
 • Ügyfélkapcsolati képviselő

  1181 Budapest, Kemény Zsigmond utca
  Ügyféligények, kérések folyamatának koordinálása, intézése Dokumentumok, szerződések kezelése Telefonos kapcsolattartás az ügyféllel Információ-átadás az ügyfeleknek a biztosítási szolgáltatásokról A biztosítók közötti különbségek.
 • Küldemény szortírozó

  Budapest XVIII.
  - Csomagok felcímkézése - Csomagok vonalkódjának leolvasása - Szortírozási folyamat felügyelete
 • Logisztikai gyakornok

  Budapest XVIII.
  - fuvarmegrendelésekkel kapcsolatos levelezés kezelése - egyeztetés ügyfelekkel - kapcsolattartás a futárokkal - logisztikai folyamatokban való részvétel - riportok készítése
 • Raktáros Karriertipp!

  1182 Budapest, Üllői út 807.
  Holland tulajdonú acélcsőkereskedelemmel foglalkozó cég munkatársat keres RAKTÁROS pozícióba azonnali belépéssel.Feladatok: Áru összekészítése és mozgatása raklapos vagy szálanyag formájában Szállítólevelek és egyéb dokumentációk kezelése
 • Raktáros munkatárs Karriertipp!

  1184 Budapest, Lakatos út 42a.
  Raktárunkba (Budapest, XVIII. ker.) keresünk targoncavezetői jogosítvánnyal és releváns gyakorlattal rendelkező munkatársakat. Acélipari termékek, lemezek, szálanyagok fel illetve lerakodása, összekészítése, ellenőrzése. Elektromos targoncákkal történő munkavégzés, polcrendsze.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  230 000 Forint
 • Raktári adminisztrációs gyakornok

  Budapest XVIII. kerület
  Te is vásároltál már online? Bosszankodtál, hogy miért kell olyan hosszú időt várni egy csomagra? Itt a lehetőség, hogy kezedbe vedd az irányítást! Nemzetközi partnerünkhöz keresünk adminisztratív munkára diákokat. Ha úgy érzed, hogy megállnád a helyed a világ egyik legnagyob.
 • Autószerelő és autóvillamossági szerelő

  1183 Budapest, Gyömrői út 93.
  Márkafüggetlen, prémium gyorsszervizhálózat budapesti telephelyére autószerelő és autóvillamossági szerelő kollégákat keres folyamatosan bővülő csapatába.
 • Fodrász

  1182 Budapest, Gulipán utca 8.
  18.kerületi modern, jól bejáratott szépségszalonunkba keresünk tapasztalattal, és vállalkozói jogviszonnyal rendelkező fodrász(esetleg hajfonó, hajhosszabbító) kollégát!