Állások, munkák és állásajánlatok

7 db találat
 • Ingatlanértékesítő

  1114 Budapest, Villányi út 10.
  Ha ez az időszak elgondolkodtatott, hogy változtatnál az életeden, akkor itt a lehetőség, hogy végre megtedd!Nemzetközi ügynökségünk budai ingatlanirodája új értékesítőket keres életpályát kínálva.Cégünk főként nagy és.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  400 000 Forint
 • Ingatlan tanácsadó

  1118 Budapest, Rétköz utca 7.
 • Kereskedelmi asszisztens

  Budapest, XI. kerület
  teljes körűen felel a közterületi reklámkampányok lebonyolításához szükséges előkészületekért egyezteti a szükséges megrendeléseket, szerződéseket az adott partnerrel elősegíti és közreműködik a reklámfelületek médiavásárlásában árajánlatok kidolgo.
 • Frontend fejlesztő

  1115 Budapest, Keveháza utca 1.
  Frontend fejlesztési feladatok PHP szoftver fejlesztése és tesztelése Automatizálással és távvezérlésekkel foglalkozó cégnél a fejlesztésekbe bedolgozni Jelentkezz hozzánk, ha: Szeretsz önállóan dolgozni Krea.
 • IT Munkatárs Karriertipp!

  1113 Budapest, Ábel Jenő utca
  Világszinten vezető IT megoldásunk részletes megismerése. Nemzetközi cégek közötti elektronikus dokumentumcsere bevezetése és támogatása rendszerünk alkalmazásával. Ezáltal a világ különböző területein működő vállalatok folyamatait fogja megismerni. NEM programozói feladat, bá.
 • Csomagoló raktáros - 1 műszakban (XI. kerület)

  1115 Budapest, Etele tér
  Webáruház keres munkatársat raktáros-csomagoló munkakörbe, nappali műszakos munkarendbe (hétfőtől péntekig).Fő feladatok:- feladásra kerülő csomagok előkészítése, csomagolása, cimkézése- A csomagok futárszolgálat számára történő összekészítése- Az é.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  180 000 Forint
 • Pultos-értékesítő

  1118 Budapest, Rétköz utca 45.
  XI. kerületi, pillanatnyilag is üzemelő delikát üzlet és bisztró keres lelkes, pörgős, kommunikatív értékesítő munkatársat, aki jártas alapvető ételkészítési eljárásokban. Szendvicsek, hidegtálak, kávé készítése a feladat a pultból való kiszolgálás mellett, teljes munkaidőben.