Állások, munkák és állásajánlatok

10 db találat
 • Képzési referens, Ügyfélkapcsolattartó

  Budapest, X. kerület Gyömrői út 150.
  működtetned kell a képzések folyamatait az elindítástól a lezárásig, vagyis: tájékoztatást adni az aktuális képzésekről, a szakmai vezetőkkel egyeztetni az ajánlatok pontos tartalmáról, illetve az információkat továbbítani a képzési asszisztens részére,
 • Képzési asszisztens

  Budapest, X. kerület, Gyömrői út 150.
  segítened kell a felettesedet a képzések megvalósításában az elindítástól a lezárásig, vagyis: a szakmai vezetőkkel egyeztetve elkészíteni az ajánlatokat, összeállítani és véglegesítést követően lefűzni a tananyagokat, kezelni a képzés papír alapú -és elektroni.
 • Betanított munkás

  1105 Budapest, Martinovics tér
  X. kerületi műhelybe , könnyű fizikai munkára kollégát keresünk. popszegecselés fúrás alumínium profilok darabolása stb.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  220 000 Forint
 • Gépkocsivezető Karriertipp!

  1106 Budapest
  Budapesti cég C, E kategóriás jogosítvánnyal rendelkező kollégákat keres.Cégünk lehetőséget biztosít ADR képesítés megszerzésére.Hosszútávú munkalehetőség, azonnali kezdés.
 • Gépszerelő

  Budapest, X. kerület
 • Gumiszervizes

  1107 Budapest, Árpa utca 20.
  Gumiszerelés , logisztika,
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 Forint
 • Szakács

  1106 Budapest, Jászberényi út
  A főzésre szánt nyersanyagokat a séf irányítása mellett előkészíti, feldolgozza. Részt vesz az ételek elkészítésében, ízesítésében, adagolásában. Rendszeresen ellenőrzi a feldolgozásra kerülő nyersanyagok mennyiségét és minőségét, a technológiai folyamatok.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 Forint
 • Portás/Udvaros

  1107 Budapest, Szállás utca 17.
  Tisztelt Munkavállalók!Budapesten a 10. kerületben portás/udvaros pozíció betöltésére munkaerőt keresünk.A munkaidő a következőképpen alakul: 3 nap munkanapot 3 nap pihenőnap követ, ebbe beleszámítanak a hétvégék is! Egy munkanap 10 órás munkaidőből áll, reggel 5.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  120 000 Forint
 • Kertépítő

  1106 Budapest
  Álláslehetőség budapesti kertépítő cégünknél, akár AZONNALI kezdéssel is! Főbb feladatok: Növényültetés Öntözőrendszerek telepítés Támfalak, kerti utak építése Egyéb kertépítési munkák
 • Villanyszerelő

  1106 Budapest
  Létesítménygazdálkodási területen működő, közel 30 éves múlttal, valamint országos hálózati lefedettséggel rendelkező partnerünk gyakorlattal rendelkező VILLANYSZERELŐ munkatársat keres Budapest, és környéki karbantartási feladatok ellátására.Főbb feladatok:Elekt.