Budapest, VII. kerületi állások, munkák

13 db találat
 • Alkalmazásgazda (Ügyvitel)

  Budapest, 1075 Rumbach Sebestyén utca 19-21.
  Az iratkezeléssel kapcsolatban felmerülő problémák, hiba bejelentések megoldása, illetve továbbítása az alkalmazás támogató szolgáltató(k) felé A felhasználók részéről beérkező a rendszer fejlesztésére, kiegészítésére vonatkozó igények rendszerezése, szakmai értékelése, javaslatt...
 • TB-ügyintéző, bérszámfejtő

  1078 Budapest, István utca 2.
  Bérszámfejtési, kifizetőhelyi feladatok ellátása, az ahhoz kapcsolódó analitikák vezetése. Havi és hóközi bérszámfejtés, kifizetőhelyi társadalombiztosítási ellátások számfejtése, ügyintézése. Adatszolgáltatások összeállítása a fenntartó, a hatóságok, vala.
 • Ügyintéző

  1078 Budapest, István utca 2.
  Az osztályon keletkezett, valamint a beérkezett iratok elektronikus iktatása. Az osztály napi postájának intézése (postabontás, bejövő levelek iktatása, kimenő levelek postázása), a beérkező iratok nyilvántartásba vétele. Az osztály iratanyagának ira.
 • Klinikai állatorvosi asszisztens

  1078 Budapest, István utca 2.
  A munkakörbe tartozó lényeges feladatok felsorolása: állatgondozás; műtéti segédkezés; takarítás a klinikán; segédkezés a gyakorlatoknál; betegellátásban és ügyeleti betegellátásban való részvétel
 • Laboratóriumi szakasszisztens

  1078 Budapest, István utca 2.
  Az Állatorvostudományi Egyetem, Szülészeti Tanszéke laboratóriumi szakasszisztenst keres. A munkakör ellátásával kapcsolatos általános feladatok: Részvétel oktatásban, kutatásban és szolgáltatásban, enzim-immun analitikai módszerek alkalmazása és fejlesz.
 • Ügyintéző /Neptun rendszeradminisztrátor

  1078 Budapest, István utca 2.
  Az Idegennyelvű Képzésen levő hallgatók Neptun ügyeivel kapcsolatos feladatok ellátása. Az Idegennyelvű Képzési Csoport munkájának segítése a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszer segítségével. A Neptun rendszerben az adatok feltöltése, karbantartása.
 • Gépkocsivezető

  1078 Budapest, István utca 2.
  Az Állatorvostudományi Egyetemen ellátja a rendszeres (napi, heti) feladatokat: autóinak rendszeres karbantartása, takarítása, szervizeltetése, az egyetem által beszerzett eszközök szállítása, küldemények kézbesítése, személyszállítás és egyéb ügyintézés.
 • IT hálózati informatikus

  1078 Budapest, István utca 2.
  Az Egyetem IT hálózatának napi üzemeltetése, fejlesztések támogatása. Az Egyetem telephelyein és a szolgáltatási területeken lévő hálózati rendszerek üzemeltetése, támogatása, kapcsolattartás. Szolgáltatások rendelkezésre-állásának biztosítása. Ren.
 • Rendszergazda-szerver üzemeltető (IT)

  1078 Budapest, István utca 2.
  Az Egyetem szerver infrastruktúrájának üzemeltetése, fejlesztések támogatása. Szolgáltatások rendelkezésre-állásának biztosítása. Rendszermonitoring követése, logelemzés, hibaelhárítás. Új megoldások tesztelése, bevezetése, dokumentálása. K.
 • Informatikus

  1078 Budapest, István utca 2.
  Általános user support Windows környezetben. Informatikai eszközök, perifériák telepítése, felügyelete. Userek létrehozása, jogosultságok meghatározása. Helyi és hálózati multifunkciós nyomtatók üzemeltetése, szolgáltatóval kapcsolattartás, garanci.
 • Ügyintéző

  1078 Budapest, István utca 2.
  Az Állatorvostudományi Egyetem Műszaki és Üzemeltetési osztály feladataiban való részvétel: Adminisztrációs feladatok segítése, kimutatások készítése; Leltárak készítése, felügyelete; Készletmozgások, elszámolások vezetése; Raktári rend kiala.
 • Junior építész, magasépítő technikus

  1078 Budapest, István utca 2.
  Az Állatorvostudományi Egyetem beruházási és ingatlangazdálkodási feladataiban való részvétel: Meglévő középület tervek gondozása; Felmérési és vázlattervek készítése; Kimutatások készítése (terület, funkció, kötelező adatszolgáltatások,); Ép.
 • Junior kommunikációs munkatárs, adminisztrátor

  1078 Budapest, István utca 2.
  A területet érintő beszerzések előkészítése, rögzítése, nyomon követése. Szerződések előkészítése, nyilvántartása. Kapcsolattartás az érintett partnerekkel. Delegációk fogadásának megszervezésében való részvétel. Rendezvények elők.