Budapest, VI. kerületi állások, munkák, állásajánlatok

22 db találat
 • Finance manager/Senior controller

  1062 Budapest, Andrássy út 66.
  Reporting rendszer kialakítása és működtetése Kapcsolattartás külsős könyvelőnkkel, munkájának felügyelete Már meglévő pénzügyi folyamataink optimalizálása Részvétel a nemzetközi terjeszkedésünk pénzügyi hátterének kiépítésében Éves könyvvi.
 • Utazásszervező referens

  1065 Budapest, Podmaniczky utca 2.
  Utazások (síutak és nyaralások) szervezése, értékesítése Kapcsolattartás partnerekkel (szállások, buszos szolgáltatók) Utasok kiszolgálása (foglalások készítése, nyomon követése) Utastájékoztatás, voucherkészítés Számlázás Kreatív r.
 • Éttermi dolgozó - Westend

  1062 Budapest, Váci u. 1-3.
  konyhai feladatok (ételek előkészítése, elkészítése, részfeladatok elvégzése) pénztárgép kezelése vendégek rendelésének felvétele, kiszolgálása pakolás, munkaterület tisztán tartása csapattagokkal jó hangulatban, közösen dolgozni
 • Mérlegképes könyvelő

  1062 Budapest, Andrássy út 76.
  nem tudsz önállóan dolgozni a multinacionális környezetet szereted nincs igényed a tanulásra nem szeretsz kommunikálni a monoton munkát szereted
 • Projekt asszisztens

  Budapest, VI. kerület
  Megrendelések, árajánlatok írása A vezető teljeskörű támogatása Ügyfelekkel való kommunikáció írásban és szóban Bejövő telefonok és emailek kezelése Adminisztrációs feladatok végzése Határidők egyeztetése, megbeszélések szervezése
 • Muzeológus

  1062 Budapest, Andrássy út 60.
  A Terror Háza Múzeum történeti műtárgy-gyűjteményének kezelése, felügyelete és gyarapítása A Közalapítvány által készített kiállítások műtárgy anyagának felügyelete, adminisztrációjának ellátása A Közalapítvány által létreho.
 • Java fejlesztő

  Otthonról végezhető
  Java backend fejlesztő. A munkavégzés jellege: Teljes munkaidős, távmunkában végezhető. A foglalkoztatás jellege: Főállású vagy szerződéses.
 • Könyvelő

  1064 Budapest, Vörösmarty utca 67.
  Hazai kis- és középvállalati, illetve nemzetközi ügyfeleink könyvelési feladatainak ellátása, melyhez adatrögzítői támogatást biztosítunk Adóbevallások.
 • Eladó- pénztáros

  1063 Budapest
  Bp. VI.ker. élelmiszerboltba eladó és pénztárosi munkakörbe,terhelhető,becsületes,megbízható munkatársakat keresünk fiatalos csapatba. Délelőttös délutános váltott müszakba, azonnali kezdéssel.Kezdő fizetés netto 200.000.-Ft. Betanulás után folyamatos fizetésemelés. Jel.
 • Fedezetértékelési adminisztrátor Karriertipp!

  1065 Budapest, Nagymező utca 4.
  Ügyfelekkel, ügyintézőkkel való kapcsolattartás Bankok, partnercégek, magánszemély ügyfelek részére törté számlázás Megrendelt anyagok iktatása, elkészült értékbecslések leadása, eljuttatása a megrendelőhöz Háttéranyagok archiválása, postázás
 • Értékesítési vezető

  1065 Budapest
  Leendő kollégánk feladata, hogy támogatásunkkal egy olyan stabil értékesítési csapatot vezessen, akik sikerorientáltak, csapatjátékosok, szeretnek tanulni és nyitottak a fejlődésre.Online és személyes kapcsolatfelvétel során meglévő és új ügyfeleink igényeinek felmérése.
 • Jogi előadó / jogtanácsos

  1063 Budapest, Szinyei Merse Pál utca 8.
  A kamara hatósági és közfeladatai ellátása során felmerülő jogi ügyekben való közreműködés; A kamara testületi szervei munkájának jogi támogatása (testületi üléseken részvétel, a döntések jogi előkészítése, törvényességi szempontú ellenőrzés, a hatósági döntések t.
 • Szakmai ügyintéző munkatárs

  1064 Budapest
  A társaság által a megbízói felé vállalt kötelezettségek precíz és pontos intézése, szakértő kollégák munkájának támogatása, valamint az egyéb ügyekben való részvétel. Környezetvédelmi termékdíjjal és/vagy vámmal és/vagy jövedékkel kapcsolatos teend.
 • Rakodó munkás

  1064 Budapest, Izabella utca 67.
  Budapesti, belvárosi festékboltunk jól összeszokott és jó hangulatú csapatába keressük azt az új kollégát, aki a fizikai megterheléstől nem riad vissza és bírja is azt, rendelkezik "B" kategóriás jogosítvánnyal és az sem baj, ha van humorérzéke. Olyan valakit keresünk, aki hos.
 • Bolti eladó

  1067 Budapest, Szondi utca 27.
  A hangszóróboltba keresek eladót-üzletvezetőt.FŐBB FELADATOK, MUNKÁK: Vásárlók szakszerű tájékoztatása, és kiszolgálása. Pénz és pénztárgépkezelés. Telefonos, email-es ügyfélkapcsolat tartás. Raktárkészlet figyelés, árurendelés, árufeltöltés. Ta.
 • Apple szerviztechnikus

  1065 Budapest, Podmaniczky utca 4.
  Budapesti Apple szervizünkbe keresünk,nagy tapasztalattal rendelkező technikus munkatársat.Azonnali kezdéssel, napi 8 órában, heti 5 alkalommal.Amennyiben komolyabb szoftveres és hardveresszámítástechnikai ismeretekkel rendelkezel,Te vagy a m.