Állások, munkák és állásajánlatok

13 db találat
 • Ügyfélszolgálati ügyintéző

  1031 Budapest, Kadosa utca 1.
  Magyar és német nyelvű telefonos, illetve emailes ügyfélszolgálat Adminisztrációs tevékenységek
 • Rendezvényszervező

  1033 Budapest, Polgár utca 8-10.
  előkészítési munkáktól a szervezésen át az értékelésig, minden, ami rendezvény, legyen szó offline vagy online eseményről helyszíni pörgés és más divízióinkkal, szponzorokkal, résztvevőkkel, csapatunkkal való kapcsolattartás
 • IT Consultant

  1031 Budapest, Záhony utca 7 1031.
  Complete project work as assigned and contribute to the technical direction of various objectives Demonstrated ability to solve complex technical problems Clear communication of complex concepts and troubleshooting steps is required Familiar with b.
 • IT Alkalmazás fejlesztési és üzemeltetési munkatárs (XBID üzemeltető)

  Budapest III. kerület Anikó u. 4
  Piacműködtetési informatikai csoporthoz tartozó informatikai rendszerek és alkalmazások üzemeltetése. Fejlesztés támogatása Üzemeltetői szintű hibaelhárítás Módosítások, frissítések telepítése Rendszerek és adatbázisok funkcionális felügyel.
 • IT - Systemadministrator / IT - Rendszergazda

  1031 Budapest, Kadosa utca 1.
  Új digitális üzleti folyamatok bevezetése és az informatikai követelmények meghatározása Képzés, tréning és támogatás a felhasználók számára IT projektek tervezése, végrehajtása és irányítása IT rendszerek (hálózat, adatbázis stb.) adminisztrálása
 • IT Application Manager / IT - Alkalmazáskezelő

  1031 Budapest, Kadosa utca 1.
  Támogatási alkalmazás a különböző üzleti területeken történő felhasználásra Képzés, tréning és támogatás a felhasználók számára Jelentések/Report készítése Az alkalmazások továbbfejlesztése és a kapcsolódó adatok karbantartása Követelmények.
 • Előkészítő mérnök

  1037 Budapest, Góbé utca 19.
  Alvállalkozói ajánlatkérések, kiválasztás Ajánlatok készítése Felmérések, műszaki konszignációk készítése Anyagrendelések, anyagszállítás koordinálása Kapcsolattartás az alvállalkozókkal Adminisztratív feladatok, szerződések előkész.
 • Online prémium tanácsadó

  1036 Budapest
  felveszed a kapcsolatot a jelenlegi és a potenciális ügyfeleinkkel; felméred az igényeiket, a céljaikat és a motivációjukat; szükség esetén tanácsot adsz a pénzügyi stabilitásuk elérésének érdekében; illetve segítesz nekik bebiztosítani magukat neh.
 • Szintetikus kutató vegyész munkatárs

  Budapest, III. kerület Záhony u. 7.
  Eredeti gyógyszerhatóanyagok kutatásában való részvétel, szintetikus szerves kémiai feladatok elvégzése. Szintézisek tervezése, megvalósítása, analitikai jellemzése és dokumentációja. A megfelelő informatikai adatbázisok és eszközök kezelése.
 • Jogi asszisztens

  1033 Budapest, Polgár utca 8-10.
  közbeszerzésekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok intézése, a közbeszerzési jogász feladatinak támogatása a cégvezetés támogatása jogi vonatkozású ügyekben (jogszabályok, kommentár, BH keresés); beadványok, szerződések, szabályzatok és egyéb okiratok.
 • SAP Tool Master

  Budapest III. kerület Anikó u. 4.
  SAP környezet beállítása, konfigurálása és adminisztrálása Alkalmazásfejlesztési feladatokban való aktív részvétel Műszaki specifikációk készítésének támogatása, üzleti igények felmérése SAP fejlesztések éles üzembe helyezésének koordinálása