Budapest, III. kerületi állások, munkák, állásajánlatok

16 db találat
 • Online prémium tanácsadó

  1036 Budapest
  felveszed a kapcsolatot a jelenlegi és a potenciális ügyfeleinkkel; felméred az igényeiket, a céljaikat és a motivációjukat; szükség esetén tanácsot adsz a pénzügyi stabilitásuk elérésének érdekében; illetve segítesz nekik bebiztosítani magukat neh.
 • Tapasztalt Ápoló / Főnővér

  1036 Budapest, Bécsi út 85.
  Páciensekkel kapcsolatos vizsgálatok elvégzése Orvosok munkájának segítése Felmerülő vizsgálat adminisztrációs feladatok ellátása Felelőségvállalás: a rendelőben található eszközök tisztaságáért és működéséért, a kezelő helységek rendjéért, az ellá.
 • Szintetikus kutató vegyész munkatárs

  Budapest, III. kerület Záhony u. 7.
  Eredeti gyógyszerhatóanyagok kutatásában való részvétel, szintetikus szerves kémiai feladatok elvégzése. Szintézisek tervezése, megvalósítása, analitikai jellemzése és dokumentációja. A megfelelő informatikai adatbázisok és eszközök kezelése.
 • Senior ügyfélmenedzser

  III. kerület
  Cégünk termékeinek értékesítése, árbevétel növelése nagyvállalati területen Új kapcsolatok kiépítése, potenciális ügyfelek felkeresése Tárgyalások lebonyolítása, prezentációk megtartása A partner egyedi igényei alapján ajánlatadás, az ajánlatok utó.
 • Projekt manager

  Budapest, III. kerület
  Irodai sales és marketing tevékenység Eseti szolgáltatás-fejlesztési projektek koordinálása Belföldi és esetenként külföldi auditok megtervezése és koordinálása Ügyfélkapcsolattartás Kommunikáció alvállalkozókkal, partnerekkel és nemzetközi.
 • Ügyfélszolgálati ügyintéző

  1031 Budapest, Kadosa utca 1.
  Magyar és német nyelvű telefonos, illetve emailes ügyfélszolgálat Adminisztrációs tevékenységek
 • IT Engineer M/W

  Budapest, III. Montevideo street
  Brings support to validation teams for administration and network purposes Propose and implement the architecture for the test platforms Install, configure and exploit / supervise our product VMs Deploy our solution onto customer’s platforms
 • Gazdálkodási szakértő

  Budapest, III. kerület
  ha van tapasztalata az alábbi területeken és szívesen végezné ezeket a feladatokat: eszközök, készletek analitikus nyilvántartásának vezetése leltározási folyamat lebonyolítása szállítói számlák adminisztrációja szakterületér.
 • Jogi asszisztens

  1033 Budapest, Polgár utca 8-10.
  közbeszerzésekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok intézése, a közbeszerzési jogász feladatinak támogatása a cégvezetés támogatása jogi vonatkozású ügyekben (jogszabályok, kommentár, BH keresés); beadványok, szerződések, szabályzatok és egyéb okiratok.
 • IT - Systemadministrator / IT - Rendszergazda

  1031 Budapest, Kadosa utca 1.
  Új digitális üzleti folyamatok bevezetése és az informatikai követelmények meghatározása Képzés, tréning és támogatás a felhasználók számára IT projektek tervezése, végrehajtása és irányítása IT rendszerek (hálózat, adatbázis stb.) adminisztrálása
 • IT Application Manager / IT - Alkalmazáskezelő

  1031 Budapest, Kadosa utca 1.
  Támogatási alkalmazás a különböző üzleti területeken történő felhasználásra Képzés, tréning és támogatás a felhasználók számára Jelentések/Report készítése Az alkalmazások továbbfejlesztése és a kapcsolódó adatok karbantartása Követelmények.
 • SAP Tool Master

  Budapest III. kerület Anikó u. 4.
  SAP környezet beállítása, konfigurálása és adminisztrálása Alkalmazásfejlesztési feladatokban való aktív részvétel Műszaki specifikációk készítésének támogatása, üzleti igények felmérése SAP fejlesztések éles üzembe helyezésének koordinálása
 • Műszaki üzemeltetési osztályvezető

  1034 Budapest, Szőlő utca 38.
  A műszaki üzemeltetési osztály munkájának irányítása. A társasági ingatlanok építészeti, épületgépészeti, épületvillamossági és uszodagépészeti rendszereivel kapcsolatos üzemeltetési és korszerűsítési feladatok menedzselése. Tervszerű karbantartási munkála.
 • Munka és Tűzvédelmi szakértő / EHS mérnök

  1034 Budapest, Szőlő utca 38.
  A jogszabályok és a Társaság által előírt munka-és tűzvédelmi feladatok, munkabiztonsági és tűzvédelmi szaktevékenységek teljes körű ellátása, Munka és tűzvédelmi oktatások tervezése megtartása, dokumentálása Rendszeres munka-és tűzvédelmi ellenőrzések, fe.
 • IT Consultant

  1031 Budapest, Záhony utca 7 1031.
  Complete project work as assigned and contribute to the technical direction of various objectives Demonstrated ability to solve complex technical problems Clear communication of complex concepts and troubleshooting steps is required Familiar with b.