Állások, munkák és állásajánlatok

11 db találat
 • Beszerzési és közbeszerzési munkatárs

  Budapest III. kerület Anikó u. 4
  Közbeszerzési és beszerzési eljárások önálló lebonyolítása, koordinálása Közbeszerzéshez és beszerzéshez kapcsolódó belső dokumentumok előkészítése, nyilvántartások precíz vezetése, dokumentálás, belső riportolás, adatszolgáltatás Kapcsolattartás szakterül.
 • Szervizmérnök

  Budapest, III. kerület
  számítástechnikai eszközökhöz kapcsolódó szerviztevékenység ellátása hatályos folyamatoknak megfelelő, előírt dokumentáció elvégzése hatályos, gyártók-, vagy a cég által előírt munkafolyamatok betartása eszközök üzembehelyezése, telepítése .
 • Szakszolgálati mérnök

  Budapest III. kerület Anikó u. 4
  Az átviteli hálózati alállomások védelem-automatika rendszereinek és irányítástechnikai rendszereinek konfigurálása, tesztelése, fejlesztése, üzembe helyezése, illetve ezen rendszerek rendszerintegrálásban való részvétel, védelmes adatgyűjtő rendszerek üzemeltetésében való részvé...
 • Mérlegképes könyvelő

  1038 Budapest, Tündérliget utca
  Vevői, szállítói, pénzforgalmi és vegyes bizonylatok teljes körű ellenőrzése és könyvelése Tárgyi eszközök könyvelése, beruházási analitika vezetése Szállítói és vevői folyószámla egyeztetések elvégzése Pénztárkezelés Bevallások elkészítése.
 • Forrás- és hálózattervezési munkatárs

  Budapest III. kerület Anikó u. 4
  Rövid- és középtávú tervezés keretében forrásoldali teljesítőképesség-tervek összeállítása, fogyasztói igények becslése, erőművi és import teljesítmények rendelkezésre állásának tervezése, a villamosenergia-rendszer feszültségmentesítési tervének elkészítése, hálózatszámí.
 • Elszámolási munkatárs

  Budapest III. kerület Anikó u. 4.
  Igénybe vett kiegyenlítő energia, a rendszerszintű szolgáltatások, valamint a rendszerhasználat végső feldolgozása, elszámolása a tényleges mérési, a menetrendi és a minősítési adatok alapján. Bizonylatolás és számlázás előkészítése, teljesítési adatok meghatározá.
 • Infrastruktúra fejlesztési és üzemeltetési munkatárs

  Budapest III. kerület Anikó u. 4
  A MAVIR AIX és VMware rendszereinek üzemeltetési és fejlesztési feladataiban való részvétel Napi üzemeltetési feladatok ellátása A MAVIR készenléti (ügyeletei) rendszerében való részvétel A fejlesztésekben, új implementációkban való aktív részvétel.
 • Infrastruktúra fejlesztési és üzemeltetési munkatárs (Hálózati munkatárs)

  Budapest III. kerület Anikó u. 4
  Távközléssel kapcsolatos üzemeltetési és fejlesztési feladatok ellátása, Távközlési áramkörökkel kapcsolatos ügyintézés, egyeztetés a szolgáltatóval, Távközlési igények optimális összeállítása, az igények kielégítési lehetőségeinek vizsgálata, Erőm.