Állások, munkák és állásajánlatok

11 db találat
 • Szervizmérnök

  Budapest, III. kerület
  számítástechnikai eszközökhöz kapcsolódó szerviztevékenység ellátása hatályos folyamatoknak megfelelő, előírt dokumentáció elvégzése hatályos, gyártók-, vagy a cég által előírt munkafolyamatok betartása eszközök üzembehelyezése, telepítése .
 • Műszaki asszisztens – Ajánlat előkészítő

  1037 Budapest, Montevideo u.8.
  Az Operatív vezető és szakmai Üzletág igazgatók adminisztratív támogatása, ezen belül: Közbeszerzési pályázatokban és egyéb ajánlatadásokban való részvétel Közreműködés ajánlati felhívások, pályázatok feldolgozásában, előkészítésében, megírá.
 • Szakszolgálati mérnök

  Budapest III. kerület Anikó u. 4
  Az átviteli hálózati alállomások védelem-automatika rendszereinek és irányítástechnikai rendszereinek konfigurálása, tesztelése, fejlesztése, üzembe helyezése, illetve ezen rendszerek rendszerintegrálásban való részvétel, védelmes adatgyűjtő rendszerek üzemeltetésében való részvé...
 • Forrás- és hálózattervezési munkatárs

  Budapest III. kerület Anikó u. 4
  Rövid- és középtávú tervezés keretében forrásoldali teljesítőképesség-tervek összeállítása, fogyasztói igények becslése, erőművi és import teljesítmények rendelkezésre állásának tervezése, a villamosenergia-rendszer feszültségmentesítési tervének elkészítése, hálózatszámí.
 • Részmunkaidős ruházati eladó (Budapest, III. kerület)

  1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 52.
  - A vásárlók szakszerű tájékoztatása és magas színvonalú kiszolgálása- A munkaterület rendben és tisztán tartása-Termékek előkészítése, kihelyezése, kezelése a vállalat belső szabályzata alapján
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  70 025 Forint
 • Elszámolási munkatárs

  Budapest III. kerület Anikó u. 4.
  Igénybe vett kiegyenlítő energia, a rendszerszintű szolgáltatások, valamint a rendszerhasználat végső feldolgozása, elszámolása a tényleges mérési, a menetrendi és a minősítési adatok alapján. Bizonylatolás és számlázás előkészítése, teljesítési adatok meghatározá.
 • Villamosenergia-piaci operátor

  Budapest III. kerület Anikó utca 4.
  Részvétel egy folyamatosan fejlődő, európai szintű liberalizált villamosenergia-piac működtetésében: kapacitás allokációval és menetrendkezeléssel kapcsolatos operatív feladatok ellátása a villamosenergia-piaccal kapcsolatos statisztikák, adatszolgáltatások.
 • Infrastruktúra fejlesztési és üzemeltetési munkatárs (Hálózati munkatárs)

  Budapest III. kerület Anikó u. 4
  Távközléssel kapcsolatos üzemeltetési és fejlesztési feladatok ellátása, Távközlési áramkörökkel kapcsolatos ügyintézés, egyeztetés a szolgáltatóval, Távközlési igények optimális összeállítása, az igények kielégítési lehetőségeinek vizsgálata, Erőm.