Budapest, I. kerületi állások, munkák

7 db találat
 • Szakmai titkár

  1013 Budapest, Attila út 13/A.
  A Szakmai titkár a Vezérigazgatói titkárság munkatársaként közvetlenül a Vezérigazgató szakmai irányítása és ellenőrzése alatt álló munkavállaló; A Szakmai titkár elsődleges feladata a Vezérigazgató szakmai munkájának támogatása; A Vezérigazgató által kije.
 • Könyvelési vezető

  1016 Budapest, Krisztina körút
  A vállalat teljes körű számviteli feladatainak ellátása és koordinálásaÉv végi zárással kapcsolatos feladatok szervezése, ellátásaÉves beszámoló elkészítése.
 • Senior IT Business Analyst

  Budapest, 1012 Logodi utca 5-7.
  We are looking for a Senior IT Business Analyst to our International Business team in Budapest. In this role we will provide you unique and comprehensive professional knowledge in a supportive and good work environment. The team, a groups of cc. 30 peo.
 • Osztálytitkár

  1016 Budapest, Krisztina körút 99.
  a BKIK Kézműipari Tagozat és osztályai működésével kapcsolatos adminisztrációs és szakmai feladatok ellátása közreműködés a Tagozat és osztályai rendezvényeinek megszervezésében és lebonyolításában a Tagozat tisztségviselői részére adminisztratív szakmai t.
 • Belső ellenőr

  1016 Budapest, Naphegy tér 8.
  Ellátja, illetve részt vesz a köztulajdonban álló gazdasági társaságok belső kontrollrendszeréről szóló 339/2019. (XII. 23.) Korm. rendelet, továbbá a Társaság szabályzataiban meghatározott feladatok végrehajtásában, különös tekintettel: a belső ellenőrzési standard.
 • Teszt Pozíció

  1011 Budapest
  Feladat 1 Feladat 2 Feladat 3.1 f4