Budapest, I. kerületi állások, munkák

6 db találat
 • Online értékesítési / ügyfélszolgálati munkatárs

  1013 Budapest, Attila út 2.
  Főbb feladatok, munkák: Ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása telefonon Kapcsolattartás a cég ügyfeleivel Megrendelések teljeskörű kezelése Kimutatások, jelentések készítése Termékismeret birtokában szakmai tanácsadás Fordí.
 • Közbeszerzési referens

  1011 Budapest, Fő utca 44.
  Közbeszerzési eljárások lebonyolításával, adminisztrációjával kapcsolatos feladatok:- Közbeszerzési eljárások teljes körű előkészítése, ajánlattételi felhívás és közbeszerzési dokumentumok összeállítása közbeszerzési szempontból.- Közbeszerzési eljárások teljes k.
 • Jogtanácsos

  Budapest, 1011 Fő utca 44-50.
  Szerződéskötések jogi támogatása, szerződések elkészítése, véleményezése. Egyéb okiratok szerkesztése, véleményezése, ellenjegyzése. Teljes körű jogi képviselet peres és peren kívüli eljárásokban. Követeléskezelési eljárások indítása, figyelemme.
 • Valuta- és forintpénztáros (Medve utcai fiók)

  Budapest
  valuta és forint be- és kifizetések lebonyolítása, könyvelése bankjegyek valódiságának vizsgálata letétbe helyezett okmányok, zárt tételek kezelése ATM feltöltés és a pénztárhoz kapcsolódó adminisztráció elvégzése rovancsolás, értéktárkezelés információnyújtás az ügyfelek számára...
 • Munkaügyi csoportvezető

  Budapest, I. kerület
  Irányítja és szakmailag felügyeli a 3 fős munkaügyi csoportot Közreműködik a munkaviszonnyal kapcsolatos feladatokban Koordinálja a belső és külső adatszolgáltatásokat Feladata a jogszabályok nyomonkövetése és naprakész alkalmazása Munkabér elszámolások ellenőrzése, felülvizsgál.
 • Pénzügyi csoportvezető

  Budapest, I. kerület
  Irányítja és szakmailag felügyeli a 4 fős pénzügyi csoportot Koordinálja az egyes pénzügyi műveletek előkészítését, lebonyolítását Figyelemmel kíséri és gondoskodik a szervezet fizetési kötelezettségeinek határidőben történő teljesítéséről Intézi és irányítja az utalásokat, a ban...