Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák középiskolai végzettséggel, 1-3 év tapasztalattal
8 db találat
Szűrés
-
Érdekel a limitált Sneakerek világa? Követed a legújabb trendeket? A SneakCenter lehetőséget biztosít számodra, hogy mindezeket a tulajdonságokat a munkád során is hasznosítsd! Számunkra az eladás sokkal több mint kihozni egy méretet a raktárból és beütni az összeget a kasszába...ápr. 08.
-
Árazási stratégia és árképzés (automatizált szoftveres segítséggel), Konkurencia figyelés (automatizált szoftveres segítséggel), Kereskedelmi terv és ajánlatok kialakítása a marketinggel közösen, Automatizált árrés és árbevétel riportjaink értelmezése és megfelelő kereskedelmi dö...ápr. 22.
-
A Stand25 Bisztró / Stand Étterem munkatársakat keres szakács munkakörbe. Azon kedves és lelkes érdeklődők jelentkezését várjuk, akik elkötelezettek szakmájuk iránt, tudnak és szeretnek csapatban dolgozni, valamint szívesen integrálódnának a már meglévő, összeszokott kis társaság...ápr. 22.
-
Az expo chef az angol, amerikai hátterű nagy forgalmú high end a-la-carte éttermek egyik legfontosabb vezetői pozíciója, aki a "passon" kívül állva irányítja a konyhai munkát a beérkező blokkok alapján és biztosítja a fogások minőségét, tálalását, hőfokát - szorosan együttműködve...ápr. 22.
-
Felszolgálóápr. 22.
-
A világhírű angol chef, Jamie Oliver budapesti éttermébe keressük új munkatársunkat, aki a konyhafőnököt támogatja munkavégzése során. Olyan kollégát keresünk, aki csapatjátékos, könnyen megérteti magát munkatársaival, hosszú távon tervez, illetve ismeri és szereti az olasz konyh...ápr. 20.
-
A világhírű angol chef, Jamie Oliver budapesti éttermébe keresünk olyan pizzaszakács kollégákat, aki csapatjátékosok, könnyen megtalálják a közös hangot a munkatársakkal, hosszú távon terveznek, illetve ismerik és szeretik az olasz konyhát. Az étterem rendkívüli népszerűségnek ör...ápr. 18.
-
Az expo chef az angol, amerikai hátterű nagy forgalmú high end a-la-carte éttermek egyik legfontosabb vezetői pozíciója, aki a "passon" kívül állva irányítja a konyhai munkát a beérkező blokkok alapján és biztosítja a fogások minőségét, tálalását, hőfokát - szorosan együttműködve...ápr. 14.