Állások, munkák és állásajánlatok

20 db találat
 • Marketing gyakornok

  Budapest, IV. kerület
  az OTC kategória manager és junior brand manager napi munkájának támogatása, egyidejű munka a Sanofi pain kategóriájú márkáin – No-Spa, Algoflex és Algopyrin Magyarország legnagyobb vény nélkül kapható gyógyszermárkái, napi szinten közös m.
 • Sales manager

  Otthonról végezhető
  Potenciális új ügyfelek felkutatása, piacbővítés A meglévő kapcsolatok fenntartása az ügyfelekkel B2B környezetben Kapcsolat kialakítása a magyar ügyfelek és az Osztrák központ között End to End Projektkezelés Értékesítési célok sikeres tel.
 • Fuvarszervező / Adminisztrátor

  1158 Budapest, Késmárk utca 24.
  belföldi és nemzetközi szállítások leszervezése ügyfelekkel és partnerekkel való kapcsolattartás szállításokhoz tartozó napi adminisztrációs teendők elvégzése
 • Market supply chain gyakornok

  Budapest, IV. kerület
  Supply Chain szervezet szakmai munkájának a támogatása a teljes értékesítési láncon keresztül a termeléstervezéstől a termékértékesítésig, napi értékesítési riportok, havi nagykereskedelmi riportok, ad-hoc riportok készítése, elemzések, kimutatások összeál.
 • Junior értékesítő

  1061 Budapest, Andrássy út 31.
  Vásárlók fogadása, vásárlókkal való tisztelettudó kommunikáció, ami nyugodt, tiszteletteljes hangulatot áraszt. Vásárlók teljeskőrű kiszolgálása az üzletben: a termékek és a márka bemutatása, termék ajánlás a vásárlók igényeinek megfelelően, a termék megfelelő cso.
 • Felsőoktatási referens

  Budapest, Kéthly Anna tér 1.
  Erasmus+ KA203-as felsőoktatási projektek pályáztatása pályázati folyamat teljeskörű szervezése rendszeres kapcsolattartás felsőoktatási intézményekkel, pályázókkal, szakértőkkel projektek technikai adatainak rögzítése és frissítése ügyviteli rends.
 • Alkalmazás támogató

  1141 Budapest, Szugló utca 82.
  - Cisco webexen futó webinárok felügyelete, szükség esetén technikai segítségnyújtás a hallgatóknak (oktatási időszakban szept. 1.- dec. 20. és jan. 2.-máj. 30. között 19.00-22.00 óra közötti munkavégzés) - a cégcsoport reklámjainak elektronikus kiküdése a partnerek.
 • Irodai asszisztens

  1137 Budapest, Ditrói Mór utca 3.
  Napi rutin megszervezése Belső ügyintézések Táblázatok előkésztítése Kommunikáció partnerekkel
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  200 000 Forint