Állások, munkák és állásajánlatok

67 db találat
 • Microsoft rendszergazda

  1024 Budapest, Széll Kálmán tér
  Microsoft Windows alapú infrastruktúra üzemeltetése, támogatása Szerverek monitorozása, automatizált riasztások kezelése Rendszeres üzemeltetői feladatok elvégzése szerver és kliens oldalon Eseményállapotok aktualizálása, dokumentálása hibabejelent.
 • Online értékesítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  ha többre vágysz az átlagnál és ezért tenni is akarsz valamit,ha képes vagy saját magad beosztani a munkaidőd,ha szeretsz emberekkel dolgozni,ha képes vagy az online térben mozogni,ha van értékesítési vénád,ha szereted jó hangulatú munkahelye.
 • Pénzügyi tanácsadás

  1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.
  · Ügyfelekkel való kapcsolattartás, ügyfélkezelés· A társaság szolgáltatásainak közvetítése· Szükséges adminisztráció elvégzése
 • Projektmenedzser (IT terület)

  Budapest
  Projekt portfolió menedzselése, jellemzően több kisebb projekt IT projektek menedzselése komplex szervezeti háttérrel Kapcsolattartás a projekt megvalósító szervezetekkel, beszállítókkal valamint alvállalkozókkal, projekt kommunikáció biztosítása Monitoring jelentések készítése P...
 • Online prémium tanácsadó

  1036 Budapest
  felveszed a kapcsolatot a jelenlegi és a potenciális ügyfeleinkkel; felméred az igényeiket, a céljaikat és a motivációjukat; szükség esetén tanácsot adsz a pénzügyi stabilitásuk elérésének érdekében; illetve segítesz nekik bebiztosítani magukat neh.
 • Értékesítő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Ügyfelekkel való kapcsolattartás, ügyfélkezelés· A társaság szolgáltatásainak közvetítése· Szükséges adminisztráció elvégzése
 • Senior PHP Backend Fejlesztő

  1011 Budapest, Bem rakpart 25.
  Web alkalmazások, webshop-ok, website-ok backend fejlesztése 3rd party API-k és libraryk integrációja (pl. Stripe, Braintree, stb.) Egyedi rendszerek kiépítése, dokumentálása és karbantartása
 • Senior financial accountant

  Budapest, XIII. district
  Participate in the monthly and annual closing activities Prepare regular monthly, quarterly, annual reports and other information required by the company or third parties Support process improvement and optimization initiatives Correspond directly.
 • Könyvelő

  1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.
  Szállítói számlák könyvelése Bankkivonatok könyvelése, utalások készítése Házipénztár kezelése Tárgyi eszközök analitikus nyilvántartásának vezetése, főkönyvi könyvelése Egyéb főkönyvi és analitikus könyvelési feladatok Az analítiká.
 • Létesítményüzemeltetési vezető/Facility manager

  1124 Budapest, Csörsz utca 41.
  az irodaház minden műszaki műveletének irányítása felügyeli és irányítja a helyi technikusok és alvállalkozók munkáját biztosítja a megfelelő működését az épületnek, meghibásodás esetén a probléma kezelése-megoldása és a bérlők tájékoztatása kidolg.
 • Szakági épületvillamossági projektvezető

  Budapest, II. kerület
  Középületek, hotelek, műemléki épületek teljeskörű épületvillamossági kivitelezési munkáinak műszaki lebonyolítói feladatok ellátása Kapcsolattartás a kivitelezőkkel, tervezőkkel Megrendelőkkel való kapcsolattartás A szakági- és a területhez kapcso.
 • Szoftvertesztelő

  Budapest
  Lelkes és innovatív, Manuális és Automata tesztelés területen is jártas szakemberként – tesztelő, teszt mérnök vagy menedzser feladatkörökben - legjobb tudásod hozzáadásával változatos projekteken dolgozhatsz velünk, funkcionális, nemfunkcionális és.
 • Projekt manager

  Budapest, III. kerület
  Irodai sales és marketing tevékenység Eseti szolgáltatás-fejlesztési projektek koordinálása Belföldi és esetenként külföldi auditok megtervezése és koordinálása Ügyfélkapcsolattartás Kommunikáció alvállalkozókkal, partnerekkel és nemzetközi.
 • Marketing & Sales Support Manager

  1013 Budapest, Pauler utca 6.
  Proactively developing and managing the customer journey projects with a focus on PR, on-line presence, brand building Coordination with third party creative and graphic developers, copy writers to ensure a timely and within budget execution Supporting the.
 • Biztonságtechnikai mérnök

  1134 Budapest, Gidófalvy Lajos utca 3.
  Az IT biztonsági infrastruktúra részleges( több kollégával együtt) üzemeltetése, fejlesztése Információvédelmi feladatok ellátása, Szerződésben rögzített feladatok és SLA-k betartása, Szabályzatok írása, harmonizációja, Együttműködés az any.
 • Recruiter

  Budapest
  End to end kiválasztási folyamatok menedzselése A jelöltek angol nyelvtudás-szintjének felmérése Kapcsolattartás a Partnerekkel Aktív részvétel a cég marketing tevékenységében A tevékenység teljeskörű adminisztrációjának precíz, naprakész e.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 - 390 000 Forint
 • Ügyfélszolgálati ügyintéző

  1031 Budapest, Kadosa utca 1.
  Magyar és német nyelvű telefonos, illetve emailes ügyfélszolgálat Adminisztrációs tevékenységek