Budapesti állás, munka, állásajánlatok

433 db találat
 • Senior Alkalmazás üzemeltető

  Budapest
  Microsoft Windows és Linux környezetben az alkalmazást futtató szerver konfigurálása; Azure/0365 rendszer üzemeltetési feladatok Alkalmazás üzemeltetéshez kapcsolódó egyéb feladatok ellátása; Események dokumentálása Service Desk es JIRA rendszerben.
 • Pénzügyi referens

  1054 Budapest Hold utca 4.
  gazdálkodási szabályzatok aktualizálása, közbeszerzési szerződéstervezetek pénzügyi szempontú véleményezése, szabályzatok, utasítás tervezetek véleményezése, pénzügyi tárgyú szerződések előkészítése, kapcsolattartás társosztályokkal és a fe.
 • Medical Device Vigilance szakértő

  Budapest
  Orvostechnikai post marketing surveillance és pharmacovigilance rendszer kialakítása; fent nevezett rendszer megfelelőségének biztosítása, fenntartása, működtetése; törvényi szabályozás (Medical Device Regulation) ismerete, biztosítása és implementálá.
 • Termelésirányító mérnök

  Budapest
  Közreműködik a gyártási lapok készítésében, ellenőrzésében, és azokat üzemen belül kezeli, az SKR rendszerben A szerializáció csomagolások folyamatát az Antares rendszerben indítja Irányítja és ellenőrzi az üzemi címkenyomtatást és a csomagolás művele.
 • Villamosmérnök

  Budapest
  Folyamatirányító rendszerek (SCADA, PLC, DCS) üzemeltetése, az egyes rendszerek (termelőgépek, épületgépészeti berendezések, környezet monitorozó rendszerek) hibáinak elhárítása, a rendszerek helyreállítása; a rendszerekkel kapcsolatos kliens üzemeltetés, adatment.
 • Társadalombiztosítási és családtámogatási elbírálási szakellenőr

  1139 Budapest, Váci út 73.
  Közreműködés a Magyar Államkincstár Társadalombiztosítási és Családtámogatási Ellenőrzések Főosztálya számára a Magyar Államkincstár Szervezeti és Működési Szabályzatában meghatározott feladatok ellátásában, különösen: A Magyar Államkincstár társadalombiztosítási és.
 • Minőségbiztosító

  1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
  rutin folyadékkromatográfiás mérések elvégzése az érvényben levő gyógyszerkönyvek és analitikai előiratok szerint; validálások, verifikálások készítése; módszer optimalizálások elvégzése; mérések ellenőrzése.