Állások, munkák és állásajánlatok

82 db találat
 • Verification & Certification Manager Assistant (F/M/D) – Renewable Energies

  1013 Budapest
  Support of audits and certifications of biogas upgrading plants and biomethane traders Periodic documentation and filing of verification/certification and audit documents Assistance with greenhouse gas calculations Communication with auditors, insp.
 • Senior Digital Sales Manager Karriertipp!

  Budapest, I. kerület, Márvány utca
  Meglévő ügyfelekkel, ügynökségekkel való kapcsolattartás Új, potenciális ügyfelek felkutatása Ajánlatok elkészítése és prezentálása ügyfelek felé Kampányok menedzsmentje, értékelése Online projektek koordinálása
 • Projektmenedzser (erősáram)

  1012 Budapest, Márvány utca 16.
  Erősáramú hálózati rendszerek (alállomások,távvezetékek) kivitelezésének menedzselése, Kapcsolattartás az ügyféllel, beszerzővel, tervezőkkel, kivitelező csapattal, áramszolgáltatói ügyintézővel, egyszóval a projektcsapattal, melynek projektszintű szakmai koordinálásán.
 • Site Manager

  Budapest, X. kerület
  Létesítményüzemeltetési tevékenységek irányítása, úgy mint:    Az SLA teljesítés, a KPI értékek elérése; a megfelelő minőségű, és mennyiségű erőforrás biztosítása a napi bizto.
 • Szerelő - Szerelésirányító munkatárs Karriertipp!

  Országosan bárhonnan végezhető
  Szendvicspanelek,- acélszerkezetek összerakása, felépítése, szerelése 5-6 fős tapasztalt, munkavállalói csapat napi munkatervének megszervezése Kivitelezési munkák irányítása, összehangolása, ellenőrzése Hatékony munkavégzés szervezése Kivi.
 • Ingatlanhasznosítási menedzser

  Budapest, II. kerület.
  Meglévő ingatlan portfólió, kiskereskedelmi, irodai és raktár és ipari épületeinek bérbe adása; Az ingatlan portfólió optimalizálása; Javaslattétel a kihasználatlan ingatlanok hasznosítására; A marketingtevékenység támogatása; Az ingatlanyi.
 • Szerelésirányító munkatárs Karriertipp!

  Országosan bárhonnan végezhető
  5-6 fős tapasztalt, munkavállalói csapat napi munkatervének megszervezése Kivitelezési munkák irányítása, összehangolása, ellenőrzése Hatékony munkavégzés szervezése Kivitelezési ütemterv nyomon követése, munkaterv betartatása és ellenőrzése
 • Beszerzési gyakornok

  Rugalmas munkavégzési hely
  Beszerzéssel kapcsolatos ügyintézés. Adminisztráció és dokumentáció kezelése. Vevőkkel való kapcsolattartás Szállítólevelekkel kapcsolatos ügyintézés.
 • Business management támogató gyakornok

  Rugalmas munkavégzési hely
  - Privát bankárok támogatása, informálása, segítség a problémamegoldásban, - Privátbanki és Treasury szerződések előkészítése, - Privátbanki ügyfeleknek szóló hírl.
 • IT gyakornok- Digitális technikai ügyféltámogató

  Rugalmas munkavégzési hely
  - a Vállalati Üzleti Terminállal és más vállalati elektronikus csatornával kapcsolatos telefonon érkező ügyfélkérdések fogadása és szakszerű, magas minőségű kezelése, a megoldások megtalálása, - banki elektronikus alkalmazásokkal kapcsolatos technikai tanácsadás,
 • Pénzügyi gyakornok - eszközlízing

  Rugalmas munkavégzési hely
  - az értékesítés támogatási munkatárs, valamint az üzletkötő munkatárs munkájának adminisztratív támogatása a magas szintű, minőségi és hatékony ügyfélkiszolgálás érdekében, - a szerződéshez kapcsolódó dok.
 • Rendszergazda asszisztens

  1132 Budapest, Kresz Géza utca 20a.
  Rendszerek optimális teljesítményének karbantartása, segítségnyújtás a hálózat használóinak a hálózat és a programok működtetésében, a hardver- és szoftverproblémák diagnosztizálása, az adatokról biztonsági másolat készítése és az összeomlo.
 • Hr gyakornok

  1132 Budapest, Kresz Géza utca 20a.
  Munkaruha kezelés és nyilvántartás. Adminisztráció és dokumentáció kezelése. Munkavállalókkal kapcsolatos feladatok (bejelentés, jelenlét ellenőrzése). Jelenlétik sorbarendezése. Részvétel kiválasztási folyamatokban. Ven.
 • Adatbázis elemző gyakornok

  Rugalmas munkavégzési hely
  - Banki adatbázisok megismerése (számlavezető rendszer), - Rendszeres és eseti elemzések készítése, - Részvétel a Banki adattárházat érintő fejlesztésekben,.
 • Elemző gyakornok

  Rugalmas munkavégzési hely
  - napi, heti, havi és negyedéves árazási riportok, dashboardok készítése a termékfejlesztésnek, menedzsmentnek, - részvétel a bank stratégiai és operatív tervezési és elemzési folyamataiban, - elemzéshez szükséges adatok lekérdezése adatbázisból, elemzések készí.
 • Autószerelő és vizsgabiztos

  1211 Budapest, Posztógyár utca 8.
  Főbb feladatok, munkák: A gépjárművek műszaki vizsgáztatása A gépjárművek vizsgára való felkészítése Munkaterület rendben tartása A feladatköréhez tartózó adminisztáció végzése
 • Operációs vezető / Kontroller

  1137 Budapest, Jászai Mari tér
  Az üzletek napi szintű, operatív támogatása Aktív kapcsolattartás a partnerekkel A foglalási rendszer felügyelete Riportok, elemzések készítése A költségek, KPI-ok követése, elemzése Számlázási, könyvelési munkák előkész.
 • Java fejlesztő

  Budapest
  tőzsdei/deviza kereskedési back office szoftver tervezése szoros együttműködés az ügyvezetéssel, a team-leadekkel és a fejlesztői csapattal rendszeres felülvizsgálata és javítása a fejlesztési folyamatoknak felelősségvállalás a termék minőségi para.
 • Rendszerszervező

  Budapest
  a különböző projekteken belül a rendszerszervezési, elemzési vagy projectvezetési feladatok elvégzése, az üzleti folyamatok és termékek felmérése, elemzése, nyomon követése, a projektek adminisztratív támogatása, informatikai rendszerek paraméterez.
 • Terménykereskedő (Agráripar)

  Budapest, XIII. kerület
  A különböző commodity-k (SFM, RSM, SBM és a SunPro fehérjék) értékesítésének támogatása Kapcsolattartás a vevőkkel és az ipari csapattal Ajánlatok készítése A végrehajtási folyamat követése Proaktív részvétel konferencia hívásokban .