Budapesti diákmunka állás, munka

15 db találat
 • Kasszás-árufeltöltő diák (DM)

  Rugalmas munkavégzési hely
  Budapesten és környékén szuper diákmunkával gyűjthetsz a shoppingolásaidra. Feladataid: elsősorban kasszázás (betanítás után), esetenként árufeltöltés, vásárlóknak segítségnyújtás.
 • Élelmiszerbolti munkatárs

  Rugalmas munkavégzési hely
  Szeretnél dolgozni, de minden diákmunka messze van a lakhelyedtől? Velünk megtalálhatod azt a munkát, ami biztosan közel lesz a lakhelyedhez és alkalmazkodik az órarendedhez! Akár baráttal is dolgozhatsz, hisz úgy gyorsabban szalad az idő! Feladatod: árufeltöltés / polcszervíz.
 • Recepciós (lízing cégnél)

  Budapest XII.kerület
  Irodai munkát keresel és az egyetem mellett csak délután érsz rá?! Ha jó kommunikációs készséggel és határozott fellépéssel rendelkezel, emellett szeretsz intézkedni és szervezni, akkor dolgozz kellemes irodai környezetben recepciósként Buda központjában. Feladataid közé fog.
 • Raktári adminisztrációs gyakornok

  Budapest XVIII. kerület
  Te is vásároltál már online? Bosszankodtál, hogy miért kell olyan hosszú időt várni egy csomagra? Itt a lehetőség, hogy kezedbe vedd az irányítást! Nemzetközi partnerünkhöz keresünk adminisztratív munkára diákokat. Ha úgy érzed, hogy megállnád a helyed a világ egyik legnagyob.
 • Raktári munkatárs

  Budapest IX. kerület
  Ha szeretnél egy jó fizető melót, amiért bár utazni kell, de a kijutást nem neked kell megoldanod, akkor jelentkezz! Hozz magaddal barátot is mivel nagy létszámban tudtok dolgozni akár együtt! A feladatod csupán annyi lesz, hogy a beérkezett megrendeléseket összekészíted és r.
 • Banki telefonos ügyintéző

  1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2.
  Ha szeretnél irodai környezetben dolgozni, ráadásul Magyarország egyik vezető bankjánál, akkor itt a lehetőség. Itt nem hátrány, ha még nincs irodai munkában tapasztalatod, fizetett betanítás segíti majd az utadat. A fizetett betanítást követően ezek lesznek a főbb feladataid.
 • Építész gyakornok

  Budapest, IX. kerület
  Teljes értékláncon átívelő, forradalmi szennyvíztisztítási megoldásszolgáltató partnerük keresi új kollégáját. Ha szeretnél betekinteni egy környezettudatos multinacionális vállalat hétköznapjaiba, valamint épp az utolsó félévedet töltöd az egyetemen és a diploma után szeretn.
 • Futár ételfutár

  Rugalmas munkavégzési hely
  Jelentkezz étel futárnak! Csatlakozz a Wolt csapatához! RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS Iskola mellett is szeretnél dolgozni, de nem tudsz mindennapos munkát vállalni? A futárkodást Neked találták ki! Itt Te határozod meg, hogy mikor akarsz dolgozni, akkor is, ha csak napi egy-két órát.
 • Címkéző

  Budapest XV. kerület
  Ráérsz 2-3 hétköznap a héten, de semmi komolyat nem szeretnél? Ez tényleg könnyű fizikai munka: dobozcímkézés egy gyógyszeripari cég raktárában. Gyere egyedül, párban vagy csoportosan - jut hely mindenkinek! Munkaidő: H-P 8:00-16:00, min. heti 2-3 nap
 • Káresemény ügyintéző operátor (hosszú távon)

  Budapest, XIII.kerület
  Ha szociálisan érzékeny vagy és szeretsz másokon segíteni, úgy érzed, hogy megfelelően asszertív a kommunikációd és jó problémamegoldó is vagy, ez a munka a számodra tökéletes lehetőség Mind ezt egy rendkívül rugalmasan végezhető munka keretein belül. Feladataid lesznek: Segí.
 • Onboarding Coordinator

  Budapest XI. kerület
  Szeretsz emberekkel foglalkozni? Magabiztosan és folyékonyan kommunikálsz angolul? Segíts egy nemzetközi cégnek! Onborading coordinátorként segítségére lehetsz az új dolgozók könnyű beintegrálódásának. Főbb feladataid lesznek többek között; kapcsolattartás a HR részleggel és.
 • Ügyfélszolgálatos munkatárs

  Budapest V. kerület
  A Wolt egy ételrendelő alkalmazást működtető és hozzá futárszolgáltatást biztosító nemzetközi startup. A finn gyökerű vállalkozás már számos Európai országban jelen van és 2018-ban Magyarországon is megkezdte működését. Az ügyfélszolgálat a cég lelke. Fő feladata a vásárlókka.
 • Hr asszisztens

  Rugalmas munkavégzési hely
  Mindenhova angol kell, de neked a német jobban megy? HR-t tanulsz és jó lenne már szakmai tapasztalat is? HR asszisztenst keresünk tárgyalóképes német nyelvtudással informatikai céghez, elsősorban otthoni munkavégzéssel. Feladataid lesznek: önéletrajzok ellenőrzése, jelentkez.
 • Pénztáros

  Rugalmas munkavégzési hely
  Országos bolthálózattal rendelkező kereskedelmi üzletláncba keresünk diákokat pénztáros és árufeltöltői pozícióra rövid és hosszútávra Budapestre és agglomerációba. Nem szeretnéd az összes szabadidőd munkával tölteni és suli mellett ráérsz? Dolgozz velünk!Munkai.
 • Kávézói diákmunkás

  1066 Budapest, Teréz körút 62.
  DIÁKOKAT KERESÜNK A CSAPATBAThis is how we roll!Nem kertelünk sokat! Diákokra építettük a vállalkozásunkat, ezért megbecsülünk mindenkit, aki nálunk dolgozik. Örülné.