Budaörsi állások, munkák

32 db találat
 • Szerviz Back Office Menedzser

  2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 5.
  szerviz menedzsment ügyfelekkel történő kommunikáció 1st level hotline funkció betöltése gépek meghibásodásával kapcsolatok bejelentések fogadása, kezelése, a hibaelhárítás elindítása, a probléma továbbítása a technik.
 • Grafikus Karriertipp!

  2040 Budaörs, Gyár utca 2.
  A Color nyomda budaörsi telephelyére kollégákat keresünk. Ha fiatalos csapatban szeretnél dolgozni nálunk a helyed! Feladatok : - Nyomdai munkák nyomtatáshoz való előkészítése, tervezése. - Ügyfelekkel való kapcsol.
 • Kontrolling asszisztens

  Budaörs
  papíralapú irattározási és e-irattározási feladatok elvégzése, beérkező és kimenő postai küldemények teljeskörű ügyintézése, munkaidő-, szabadságnyilvántartások vezetése vállalatirányítási rendszerben megrendelések rögzítése (Navision, Therefore), számlákkal és számlázással kapcs...
 • Beszerző asszisztens

  Budaörs
  A kereskedelmi, raktári igények alapján a beszállítók felé a megrendelések leadása, nyomon követése A beszállítókkal való folyamatos kapcsolattartás A beszerzendő árukkal kapcsolatos összes adminisztráció rögzítése, naprakész állapotban tartása a vállatirányítási rendszerben (SAP...
 • CNC gépkezelő / lapszabász

  2040 Budaörs
  CNC lemezmegmunkáló és CNC lapszabász gépek beállítása és kezelése CNC programok betöltése, ellenőrzése és új programok tesztelése A gyártás dokumentálása ERP rendszerben A gyártással kapcsolatos minőségellenőrzési feladatok ellátása A gépekkel kapcsolatos alapvető karbantartási.