Biztonsági őr, Vagyonőr, Portás állás, munka

5 db találat
 • Asztalos

  Rugalmas munkavégzési hely
 • Vagyonőr/ Biztonsági őr

  2440 Százhalombatta, Iparos utca
  Százhalombattai ipari parkba, azonnali kezdéssel, érvényes vagyonőri igazolvánnyal rendelkező munkatársakat keresünk. A feladat elsősorban tehergépjárművek be-és kiléptetésének felügyelete, járőrözés, tűzjelző k.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  250 000 Forint
 • Személy-és vagyonőr

  4025 Debrecen, Postakert utca 8. 2.
  Debreceni és Nyíregyházi Casinoba érvényes vagyonőri igazolvánnyal és tanúsítvánnyal rendelkező személy-és vagyonőrt keresünk azonnali munkakezdéssel.
 • Helyettesítő Portás

  1139 Budapest, Lomb utca 1-7.
  Intézményünk azonnali belépéssel felvesz megbízható, leinformálható helyettesítő portást 24 órás beosztású munkavégzésre.Nyugdíjas munkavállalót keresünk, aki a meglévő négy portás szabadsága vagy betegsége esetén azonnal szolgálatba állítható. Megbízásos szerződés alapján, a.
 • Fegyveres biztonsági őr őrparancsnok

  1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29-33.
  Csillebérci telephelyének fegyveres őrzés-védelme, az 1997. CLIX. törvény a 190/2011. (IX/19.) sz. kormányrendelet, valamint a 27/1988 (VI.10.) BM rendeletben foglaltak szerinti feladat ellátás, továbbá az őrségutasításban az őrutasításban és a helyi biztonsági sz.
 • Fegyveres biztonsági őr

  1121 Budapest, Konkoly-Thege Miklós út 29.
  Az MTA Csillebérci telephelyének fegyveres őrzés-védelme, az őrségutasításban és az őrutasításban foglaltaknak megfelelően biztonságtechnikai rendszerek felügyelete és kezelése járőrözési feladatok ellátása, gépjárművek be és kiléptetése, ellenőrzé.