Biztonsági őr, Vagyonőr, Portás állás, munka

6 db találat
 • Biztonsági operátor

  1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 18.
  távfelügyelet, kamerarendszer és riasztórendszer kezelése, tűzjelzőrendszer kezelése, vizsgálatok lefolytatása (szabálysértés, bűncselekmény esetén), összefoglaló jelentések készítése, kapcsolattartás magyarországi és külföldi objek.
 • Fegyveres biztonsági őr Százhalombatta

  2440 Százhalombatta, Mol Dunai Finomító
  Fegyverszerető emberként szeretnél munkahelyet váltani, de eddig nem volt lehetőséged?Mozgalmas és érdekes munkahelyet keresel?
 • Portás Karriertipp!

  5121 Jászjákóhalma, József Attila út 81.
  -munkavállalók, vendégek be- és kiléptetése-gépjárművek be- és kiléptetése-csomagküldemények átvétele-dokumentációk, nyilvántartások vezetése-kamerarendszer figyelemmel kísérése
 • Biztonsági őr (Portás) Karriertipp!

  2233 Ecser, Karzol utca
  FELADATOK: Telephely őrizete Telepen beszerelt különböző biztonsági rendszerek figyelése Tájékoztatja a vezetőket a tapasztalt rendellenességekről, intézkedik, szükség esetén beavatkozik Ellenőrzi és betartatja a telephely működését biztosító.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  200 000 Forint
 • Személy-és vagyonőr

  1133 Budapest, Váci út 118.
  Az ÁRGUS-SECURITY Kft. fegyvervizsgával és a fegyveres személy-és vagyonőri tevékenység végzéséhez szükséges érvényes orvosi és pszichológiai alkalmassági engedélyekkel rendelkező személy-és vagyonőr munkatársakat keres.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  280 000 Forint
 • Közterület-felügyelő

  1201 Budapest, Kossuth Lajos utca 22.
  a közszolgálati tisztviselők képesítése előírásairól szóló 29/2012. (III.7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök: 1. számú melléklet 30.