Állások, munkák és állásajánlatok

21 db találat
 • Területi képviselő (budapesti / közép-magyarországi régió)

  Rugalmas munkavégzési hely
  A cég értékesítési stratégiájának képviselete a partnereknél A marketing akciók hatékony lebonyolításának támogatása Épületgépészeti területen a kereskedelmi partnerek látogatása, kapcsolatápolás és üzletfejlesztési tevékenység ellátása Szaktanácsa.
 • Technikus munkatárs

  Országosan bárhonnan végezhető
  Beléptető, kamera, riasztó és egyéb gyengeáramú rendszerek előkészítése, kábelezése, telepítése külső helyszíneken. Eszközök összeszerelése, szervizelése. Szoftverek telepítése, üzemeltetése, konfigurálása. Szoftverbeállítás és konfigurálás a telep.
 • Mérnök – üzletkötő

  Országosan bárhonnan végezhető
  Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel Piackutatás, új ügyfelek keresése Az értékesítéshez kapcsolódó ajánlatok, rendelések elkészítése Szakmai tanácsadás a vevők felé
 • Segédmunkás

  7622 Pécs
  Meghatározott instrukciók alapján építőipari feladatok elvégzése Feladatok: -építőipari segédmunkák elvégzése
 • Víz-, Gáz-, Fűtésszerelő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Pozíció leírás: Csővezetékek, vezetékhálózatok és az ezeket kiszolgáló berendezések építése, állítása és összeszerelése, valamint javítása és karbantartása. Feladatok: lakó- és középületek, valamint ipari létesítmények, belső fűtési rendszereinek kialakí.
 • Irányítástechnikai mérnök, Tolna megye

  7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 2.
  A leendő irányítástechnikai rendszerekkel (folyamatirányítási és védelmi rendszerek, informatikai hálózatok) kapcsolatos műszaki feladatok ellátása A tervezéssel kapcsolatos szekunderköri irányítástechnikai feladatok koordinálása, végrehajtása A műszaki sp.
 • Szakorvoslátogató / patikalátogató

  Rugalmas munkavégzési hely
  Szakorvosok és patikák látogatása Gyógyászati segédeszközök ismertetése szakorvosoknak, gyógyszerészeknek Az értékesítési tervekben meghatározott konkrét értékesítési célok elérése Akciók lebonyolítása és rendelés felvétele Heti-, havi jele.
 • Mérnök-üzletkötő, épületgépészeti üzletág

  Rugalmas munkavégzési hely
  Épületgépészeti termékek értékesítése Kapcsolattartás a meglévő vevőkörrel Hosszú távú vevőkapcsolatok kiépítése és bővítése Alkalmazástechnikai tanácsadás Projektek követése Új rendszereink piaci bevezetése Rendezvényeken v.
 • Web fejlesztő, programozó

  Pécs
  Egyedi rendszerekhez webes-fejlesztői, programozó feladatok ellátása Tervezésben való részvétel Az elvégzett munkádról dokumentáció készítés Együttműködés a fejlesztési területekkel Önálló munkavégzés, kreatív gondolkodás, nyitottság az újd.
 • Értékesítési menedzser

  Országosan bárhonnan végezhető
  új vevők akvirálása, új piacok felkutatása flottakezelési és kapcsolódó szolgáltatások értékesítése értékesítési tárgyalások lefolytatása beszállítók versenyeztetése árajánlatok, szerződéstervezetek elkészítése megrendelések fogadás.
 • Területi vezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Az adott területhez tartozó területi képviselők munkájának támogatása, irányítása és ellenőrzése az adott terület értékesítési céljainak és fő mutatószámainak meghatározása, nyomon követése, elemzése és segítése A cég által forgalmazott termékek értékesíté.
 • Telekommunikációs mérnök, Tolna megye

  7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 2.
  A leendő telekommunikációs rendszerek kialakításával kapcsolatos műszaki feladatok végrehajtása Biztonsági és műszaki követelmények, specifikációk készítése, ajánlatok értékelése A telekommunikációs rendszerek terveinek ellenőrzése, részvétel a megfelelősé.
 • Autószerelő Pécs

  7630 Pécs, Mohácsi út 56.
  Kiscsomagszállítással foglalkozó cégünk pécsi telephelyére keresünk autószerelő kollégát.
 • Rakodómunkás

  7630 Pécs
  Kis csomagszállítással foglalkozó cégünk részére keresünk rakodómunkás munkakörebe kollegát osztott műszakban
 • Szakács

  7773 Villány
  Ételek elkészítése, előkészítése, ezek szakszerű és az előírásoknak megfelelő tárolása. Berendezések kezelése és a konyhafőnök utasításainak végrehajtása.
 • Betanított munkás

  7700 Mohács
  Mohácsi Autóipari termékeket gyártó Partnerünk részére felvételt hirdetünk Betanított fizikai munkára.Ingyenes céges járat klimatizált mikrobusszal Pécsről, Majsr.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  150 000 Forint
 • Nemzetközi Gépkocsivezető

  7754 Bóly
  Családi vállalkozás, bővítés céljából gyakorlattal rendelkező nemzetközi tehergépjármű vezetőt keresünk.Jelentkezését várjuk az alábbi elérhetőségek egyikére:Rétházi Csaba +36-20/9566926Ivik Péter +36-20/3198197
 • Szervizes

  Rugalmas munkavégzési hely
  budaörsi központtal, országos munkavégzéssel Festőfülkék szervizelése