Anyagmozgatás, Rakodás állás, munka Budapesten

71 db találat
 • Leltárvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Lételemed a pörgés? Gyere velünk leltározni az ország különböző pontjaira!Projektvezetői és leltárvezető feladataid egyaránt lesznek, ezek közül alább láthatod a legfontosabbakat: Részvétel az operatív munkavégzésben napi szinten Napi operáció vezetés.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  500 001 Forint
 • Targoncavezető (Termelési anyagmozgató)

  1108 Budapest, Maglódi út 24.
  Kimenő áru raktározása, bejövő áru tehergépkocsiról lerakodása Beérkező üres göngyöleg átvétele, lerakodása, bejövő áru raktározása Kiszállítandó áru etikettezése, szállításra előkészítése Kimenő áru tehergépkocsira rakodása Kiszállítási, b.
 • Raktáros

  1131 Bp., Reitter Ferenc u. 132 "B" épület
  A beérkező áruk, termékek átvétele, ellenőrzése, rendszerezése és dokumentálása A kiszállítási lista alapján az áruk összekészítése, ellenőrzése és becsomagolása A raktári rend fenntartása, a hozzá tartozó helységek tisztántartása A raktározáshoz k.
 • Csomagoló / Áruösszekészítő operátor

  1225 Budapest, Bányalég utca
  betanított könnyű fizikai munka (csomagolás, címkézés) gyártásközi mintavétel és minőségellenőrzés minimális adminisztrációs feladatok
 • Árufeltöltő, Áruösszeállító

  1103 Budapest, Gyömrői út 56-62.
  a termékek csoportosítása, rendezése megadott szempontok szerint az áru polcokra való, feltöltése, szükség szerint a tárolóhelyek között az áru átrendezése, mozgatása valamint a fogyóban lévő áru időbeni feltöltése az áruk és a rakodóterületek tisztán és r.
 • Raktáros

  1222 Budapest
  Áru átvétele és kiadása, összekészítése és kezelése Raktári rend fenntartása Munkaidő: 1 műszakos, heti 40 órás munkarend, hétfőtől-péntekig 07-16-ig Bérezés próbaidő alatt havi nettó 210.000 ft + mozgóbér, próbaidő után megegyezés szerint.
 • Anyagmozgató (fizikai dolgozó) munkakörbe Karriertipp!

  1055 Budapest, Markó utca 16.
  Házon belüli anyagmozgatás, bútormozgatás. Kertrendezés, locsolás, lombseprés, téli időszakban az épület környezetének hóeltakarítása. Segédmunkási feladatok ellátása.
 • Komissiózó – Raktáros / Központi raktár

  1097 Budapest, Táblás u. 39.
  A gyártási, szerelési tevékenységekhez szükséges anyagok és félkész termékek kiadása a gyártási utasítások szerint és a szükségleteknek megfelelően Az áruk szakszerű kezelése, szállítása, raktározása, tárolása és állagmegőrzése a vonatkozó előírásoknak megfelelően.
 • Raktáros- árukiadó Karriertipp!

  1151 Budapest, Harsányi Kálmán utca 85.
  Áruk összekészítése, tételes ellenőrzése Áru, számla és garancialevél kiadása Raktári polcfeltöltés Készletezés Leltározás Raktári rend fenntartása
 • Raktáros / targoncás (Savoya Park)

  1117 Budapest, Hunyadi János út 19.
  Savoya parki bútoráruházunk raktárába keresünk munkatársat: Mennyiségi és minőségi áruátvétel fizikai erővel is Komissiózás Számítógépen a munkafolyamatok nyomon követése, rögzítése Raktári r.
 • Logisztikai asszisztens / Raktárkezelő

  Budapest
  üzleteink magas szintű kiszolgálása adminisztrációs feladatok marketinganyagok készletfigyelése és rendelése áruátvétel és a termékek csomagolása a raktárunk mindennapi feladataiban való részvétel egyeztetés az üzletekkel és külső p.
 • Építéshelyi raktáros

  Budapest
  Beépítésre kerülő építési anyagok raktározása, bevételezése, kiadása az építéshelyszínen A raktárban lévő készletek nyilvántartása, ügyintézése Kiadásra előírt anyagok összekészítése, kiadása A raktár rendjének, tisztaságának biztosítása, az ott tá.
 • Raktáros-áruösszekészítő

  1131 Budapest, Jász utca 179.
  Raktáros-áruösszekészítő kollégát keresünk a Marseus csapatába, őszi belépéssel. Olyan személyt szeretnénk, akinek van raktárosként szerzett munkatapasztalata (lehetőleg minimum 3 év), szeret és tud rendszerekben gondolkodni, gyorsaság, logikus gondolk.
 • Rakodó/ Targoncás anyagmozgató

  1108 Budapest, Maglódi út 123.
  Kiszállítások előkészítése anyagmozgatás rakodás munkaterület tisztán tartása vevőkkel való kommunikáció faanyag válogatás
 • Targoncavezető

  1033 Budapest, Szőlőkert utca 7.
  Áru átvétel, ki- és berakodás Rendelések összeállítása Csomagolás, árufeltöltés Áru kézi és gépi mozgatás
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  210 000 Forint