Anyagmozgatás, rakodás állások, munkák német nyelvtudással

6 db találat Szűrés
 • Gépkezelő

  9027 Győr, Nyírfa sor 1.
  Alumíniumötvözetből készülő autóipari öntvények gyártási folyamataiban részt vevő gépek, berendezések kezelése több területen (magkészítés / öntés / tisztítás / megmunkálás / átvétel)
  márc. 17.
 • Áru mozgatása targoncával Megrendelések összeállítása Raktárkészlet leltározása, adminisztratív feladatok Termékek heti 1-2 alkalommal történő szállítása (főként Győr-Budapest távon)
  márc. 14.
 • Repülőtéri poggyászkezelő munkatársként a poggyászkocsik és konténerek be- és kirakodása. Nagyobb és nehezebb poggyászok szétválogatása. Repülőtéri poggyászkocsi vezetése. A poggyászok felrakása és leemelése a csomagszállító rendszerről.
  márc. 14.
 • Repülőtéri alkalmazottként a minőség ellenőrzésére és a beérkező csomagok válogatására kell összpontosítania. Kézi szkennerrel kell dolgoznia így biztosítva, hogy a csomagok a megfelelő helyre legyenek szortírozva. A szállítmányozási adatok informatikailag támogatott rögzítése is...
  márc. 14.
 • Ha már nem bírod a változó időjárást és inkább olyan helyen töltenéd az időd, ahol a térded sem sajog. Rendelkezel vezetőállásos targonca jogosítvánnyal? Segítünk! Német kiskereskedelmi üzletlánc partnerünk keres szárazáru raktárba áru összekészítőt. Feladatok, amik rád várnak: T...
  febr. 21.
Álláspályázataim Pályázataim
Mentett állások Mentett állások
Állásértesítő Állásértesítőim