Állások, munkák és állásajánlatok

8 db találat
 • IT projekt asszisztens

  Budapest IX. kerület
  részvétel informatikai projektekben projektértekezletek szervezése, jegyzőkönyvezése informatikai fejlesztések tesztelése, dokumentálása felhasználói kézikönyvek elkészítése, aktualizálása felhasználói oktatások szervezése, megtartása szoftverhibák keresése, dokumentálása, inform...
 • Junior Cloud Szolgáltatás Értékesítő / Értékesítési Asszisztens

  Budapest
  Junior Cloud Sales és Sales Assistant munkakörbe keressük Cloud csapatunk új tagját! Feladata lesz többek között Microsoft Office 365, Azure és egyéb gyártók felhőalapú termékeinek meglévő viszonteladói bázisunk felé történő értékesítése, illetve a.
 • Projekt menedzser

  Rugalmas munkavégzési hely
  a Segélyszervezet iraki programjainak szakmai és pénzügyi lebonyolításában való aktív részvétel (együttműködésben a budapesti központtal) a Segélyszervezet közvetlenül és partnereken keresztül végrehajtott tevékenységeinek irányítása és koordinálása a képv.
 • Szakmai titkár

  1013 Budapest, Attila út 13/A.
  A Szakmai titkár a Vezérigazgatói titkárság munkatársaként közvetlenül a Vezérigazgató szakmai irányítása és ellenőrzése alatt álló munkavállaló; A Szakmai titkár elsődleges feladata a Vezérigazgató szakmai munkájának támogatása; A Vezérigazgató által kije.
 • Alapítványi szakmai vezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Az alapítvány tevékenységének szakmai támogatása, szakmai munka magas színvonalának biztosítása Kapcsolattartás a gyermekotthonokkal, intézményvezetőkkel országos szinten, esetenként személyes találkozó Nyári tábor és különböző évközi események szervezése.
 • Ügyfélreferens (Ingatlanfejlesztés területén)

  1082 Budapest, Futó u. 47.
  Saját projektek napi szintű kezelése, kapcsolattartás az ügyfelekkel szerződések rögzítése, teljeskörű adminisztráció jogi és műszaki osztállyal szoros együttműködés a szerződések, módosítások koordinálásában mű.