HR, Munkaügy állások, munkák, állásajánlatok Hajdú-Bihar megyében

2 db találat
  • Hr munkatárs

    Debrecen
    Toborzás-kiválasztási folyamatok teljes körű lebonyolítása Kreatív, új és hatékony online és offline toborzási csatornák felkutatása; a toborzás hatékonyságának növelése Kapcsolattartás iskolákkal és egyéb képzőintézményekkel Együttműködés a bérszámfejtéssel Kiválasztási...
  • Hr generalista

    4031 Debrecen, Határ út 1.
    Munkaerő toborzása, jelöltek előszűrése, interjú szervezéseBérszámfejtés előkészítése, jelenléti ívek kezeléseRiportok, kimutatások készítéseKapcsolattartás oktatási intézményekkel, szolgáltató cégekkelCéges rendezvények szervezése.
Új adatkezelési rendelkezések!

Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató , melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció adatkezelési feltételeit. Frissítettük továbbá az adatfeldolgozó partnerek listáját, amely új együttműködések révén a profession.hu szolgáltatásainak és működésének hatékonyságát kívánjuk növelni.