Állás elmentve
A hirdetést eltávolítottuk a mentett állásai közül.
Állások, munkák és állásajánlatok
28 db találat
Szűrés
-
Élelmiszeripari gyártó berendezések tervszerű megelőző - és rendkívüli karbantartása, gyártás közbeni kezelése, üzemeltetése, átállítása, hibaelhárítása Felújítási munkálatokban való részvétel Egyes gépek működtetése/kezeléseápr. 20.
-
Az Unix Autó raktárai között a termékek pontos és sérülésmentes szállítása Budapestről indulás, fix belföldi útvonalak A termékek fel és lepakolása, áruátvételadminisztrációja Göngyöleg, visszáru kezelése Napi adminisztráció elvégzése Állandó éjszakai munkavégzés...tegnap 15:30
-
Az Executive Chef utasításait követve ételek magas színvonalon történő elő- és elkészítése, valamint tálalása A HACCP szabályzat szigorú betartása, munkaterület tisztántartása Konyhatechnológiai eljárások tudatos alkalmazásama 10:46
-
A vendéglátóipari egységeink (jelenleg 17) szakmai színvonalának fenntartása, és ellenőrzése A műszakban lévő beosztott dolgozók munkájának szervezése és irányítása; szakmai tudásuk és felkészültségük figyelembevételével Az egységeink üzemeltetéséhez szükséges áruk megrendeléséne...ápr. 21.
-
Utazási dokumentumok ellenőrzése Utasok regisztrálása a légitársasági rendszerekbe Beszállókártyák és poggyászcímkék kiállítása Közreműködés az utasok repülőgépbe szállításánál Utasok tájékoztatása, segítése, esetleges rendellenességek kezelése...ápr. 21.
-
Szállodai recepciós feladatok elvégzése nappalos és éjszakás műszakban is Vendégek érkeztetése és utaztatása Számlák kiállítása Foglalások rögzítése, ellenőrzése, ajánlatok elkészítése Telefonok kezelése Vendégekkel való kommunikáció írásban és szóban Kapcsolattartás a szálloda k...ápr. 20.
-
Szállodai reggeli lebonyolítása, éttermi és konyhai területen Vendégeink kiszolgálása bisztró jellegü éttermünkben Könyebb ételek elkészítéseápr. 20.
-
A teljes étterem szakmai felügyelete, irányítása, gazdaságos üzemeltetésének biztosítása - az étteremvezető közvetlen irányítása alatt.ápr. 20.
-
Vendégek magasszintű kiszolgálása Éttermi terítéshez, felszolgáláshoz való felkészülés Eszközök előkészítése, Asztalok terítése, Áruátvétel, göngyöleg előkészítésápr. 20.
-
The Sous Chef will be responsible for day-to-day supervision, preparation and service of food, ensuring that the highest standards are maintained at all times to the standards required by the hotel. Tasks & Involvements: Ensuring the smooth running of kitchen processes Adhering t...ápr. 19.
-
A szálloda rendezvényeire/vendégek által rendelt ételek, menük, büfék magas minőségű elkészítése és optimális tálalása Nemzetközi elvárásoknak megfelelő minőségű és választékú gasztronómiai kínálat kialakítása, új gasztronómiai stílusok nyomon követése és a kínálatba való beépíté...ápr. 19.
-
Az alapanyagok, hozzávalók szakszerű előkészítése, az ezek folyamán fellépő veszteség minimalizálása A feldolgozásra kerülő anyagok előkészítése, tisztítása, darabolása A szenior szakácsok/chefek munkájának támogatása, általuk kijelölt feladatok ellátása Az átvett alapanyagok min...ápr. 19.
-
Vendégek szívélyes üdvözlése, valamint a kéréseikben való segítségnyújtás Szükség esetén ételek és italok kiszolgálása a számukra Az étkezések (reggeli, ebéd, vacsora) előkészületeiben való segítségnyújtás Folyamatos rend fenntatása a Club Lounge területén, elegáns atmoszféra meg...ápr. 18.
-
Vendégek üdvözlése; Alkoholos/alkoholmentes koktélok készítése és díszítése; Személyre szabott italok készítése; A bár rendben tartása; Vendégek fizettetése, számlák nyomtatása; Vendégekkel való kommunikáció a Ritz-Carlton sztenderdek szerint.ápr. 17.
-
Ételek előkészítése, főzése és tálalása Konyhai felszerelések és készletek kezelése és karbantartása Ételkészítési standardok betartása és higiéniai előírásoknak való megfelelésápr. 16.
-
Vendég kiszolgálás, pénztárgép kezelés, pult takarítás.ápr. 16.
-
O’Learys éttermünkben nemzetközi konyha ételeinek készítése (steak-ek, hamburgerek, fish&chips, saláták, stb.) YumCha éttermünken sushi, wok, ázsiai ételek készítése Melegkonyhánkon magyaros jellegű ételek készítése Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolása, főzése, sütés...ápr. 15.
-
Az ételek minőségének figyelése az elkészítés és feltálalás minden fázisában; A szakácsok és az ételek készítésében részt vevő egyéb dolgozók munkájának irányítása és koordinálása; Szakácsok és más dolgozók eligazítása az ételek készítésével, főzésével kapcsolatban; Élelmiszerkés...ápr. 15.
-
A konyha teljes koordinációja, konyhai munkatársakat irányítja és szakmailag támogatja Chef távollétében helyettesítési feladatok ellátása Beosztáskészítés a konyhai munkatársak részére Figyelemmel kíséri az ételek minőségét és a konyhai termelést Az alapanyag felhasználást ellen...ápr. 15.
-
Különböző ételek és italok felszolgálása A vendégek színvonalas kiszolgálása Pénz- és pénztárgép kezelése Asztalszervizben való aktív részvételápr. 15.
-
Vendégek fogadása, rendelések felvétele Kimagasló színvonalú étel- és italszervíz nyújtása Udvarias, professzionális és hatékony szervíz biztosítása Magabiztos tudás az étterem étel-és italkínálatárólápr. 15.