Állások, munkák és állásajánlatok

78 db találat
 • Digitális projekt gyakornok

  Budapest
  a digitális csoport munkájának aktív támogatása szakmai anyagok előkészítése, adminisztrációja részvétel a napi munkafolyamatokban kapcsolattartás az ügynökségi partnerekkel a szakmai vezető munkájának támogatása
 • Ingatlan értékesítő

  1137 Budapest, Szent István park 14.
  Az új ingatlan értékesítő kollégák elsődleges feladata a meglévő portfólió értékesítése és annak folyamatos bővítése. A portfolió bővítés érdekében kollégáink telefonos értékesítő (Call center) feladatot is ellátnak. Ezt követően Ingatlantanácsadó kollégáink körültekintő alapossá...
 • Angular + Firebase developer

  1135 Budapest, Szegedi út
  Szolgáltatásközvetítő piactér webalkalmazás fejlesztéséhez keresünk Angular frontendben és Firebase backendben járatos programozót.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  800 000 Forint
 • IT gyakornok

  Szombathely 9700, Zanati út 26.
  A felhasználók támogatása az alábbi témakörökben: irodai alkalmazások, Windows, elfelejtett jelszó, üzemeltetés; hardware-problémák stb. esetén Nyomtatók üzemeltetésével kapcsolatos feladatok: apróbb javítások, elakadások, patroncsere (nem szerviz jelleggel)
 • Könyvelő gyakornok, könyvelő asszisztens

  Rugalmas munkavégzési hely
  Szívesen fogadunk pályakezdőként, ha még diploma előtt állsz, vagy friss diplomásként szeretnél elhelyezkedni a szakmában, sőt, a gyakorlati idő letöltésére is lehetőséget biztosítunk Rendszeresen képezzük kollégáinkat, ezáltal nálunk folyamatos fejlődési és.
 • Corporate Banking trainee

  Budapest, 1054 Széchenyi rakpart 8.
  Nemzetközi és magyar hátterű közép- és nagyvállalati ügyfelekkel kapcsolatos adminisztratív, támogató feladatok Corporate Banking (Vállalatfinanszírozási) területen Ügyfélreferensek munkájának segítése, melynek során betekintést nyerhetsz: ügyfélad.
 • Kereskedelmi gyakornok

  Békéscsaba
  Megismerheted, hogyan működik egy multinacionális vállalat Belátást kapsz a magas minőségű flexibilis csomagolóanyagok világába, megismered a fejlesztési lehetőségeket, céljainkat. Részt veszel a kereskedelmi csapat vevőkiszolgálási folyamataiban, ahol akt.
 • KKV Gyakornok (Kecskemét)

  Kecskemét
  Gyakornokként elsődlegesen az adott terület kollégáitól tanulhatsz, akiknek a napi munkájában aktívan részt veszel. Elsajátíthatod a szakmai alapismereteket az adminisztrációs feladatokon keresztül, a társterületek kollégáival, ügyfelekkel való ka.