Állások, munkák és állásajánlatok

23 db találat
 • Árufeltöltő, raktáros

  1097 Budapest
  Különböző méretű és súlyú termékeket kell betölteni raktári polcokba. A feladatod felelősségteljesen és körültekintően kell végezned. Cégünknél kiemelten a fontos a rend és a tisztaság.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 Forint
 • Mérlegképes könyvelő asszisztens

  1149, Budapest, Angol utca 38.
  Banki- és készpénzmozgások könyvelése Bejövő számlák iktatása és könyvelése Főkönyvi feladások rögzítése könyvelő programban Könyvelési bizonylatok rendszerezése és lefűzése Könyvvizsgálati, adóvizsgálati anyagok összerendezése Egyé.
 • Fogorvos / Fogszakorvos

  Gyöngyös / Bátonyterenye
  Cégünk több mint 25 éve működik és ez idő alatt hatalmas betegkört alakítottunk ki magunknak. Pácienseink azért választanak a mai napig is minket, mert a hosszú évek alatt megbizonyosodtak, hogy nálunk professzionális ellátásban részesülnek egy családias és modern környezetben.
 • Recepciós / backoffice munkatárs

  1137 Budapest, Szent István körút 10.
  Backoffice feladatok, azaz telefonok felvétele, e-mailek, számlák, nyomtatványok kezelése, irodai feladatok Recepciós feladatok, azaz páciensek fogadása, irányítása, időpontegyeztetés, információ szolgáltatás, számlázás, pénzkezelés
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  230 000 Forint
 • Bolti eladó, pénztáros

  1072 Budapest
  Belvárosi, non-stop közértekbe keresünk eladó - pénztárosokat, délelőttös, délutános és éjszakás műszakba. Minimális tapasztalat fontos.Jelentkezés önéletrajzzal.
 • Telefonos operátor

  Budapest, XI. kerület
  Telefonos operátori feladatok ellátása Ügyfelekkel való kapcsolattartás A munkakörhöz kapcsolódó adminisztráció elvégzése
 • Bor bróker

  Budapest, XVIII. kerület
  Először is ismerd meg a motivációnkat: A Royal Borházat 22 év alatt egy olyan közösségi térré alkottuk, amely biztosítja az egyéni fejlesztést, a célok megvalósítását, és szolgáltatásunk magas minőségének további fejlesztését. Mindennek gyümölcse az európai s.
 • Gyógyszerész

  Veresegyház
  Veresegyházi közforgalmú gyógyszertárba, 6-8 órás munkakörbe, gyógyszerész kollégát keresünk.
 • Beszerzési asszisztens

  1142 Budapest, Szőnyi út 21.
  Adatfeldolgozás SAP rendszerben cikkek készítése, karbantartása árlisták karbantartása szállítói partnerek rögzítése, adataik karbantartása Cikkek karbantartása a társaság weboldalain cikktulajdonságok rögzítése árak.
 • Kertész

  Rugalmas munkavégzési hely
  Balatonkenesei székhellyel rendelkező társaság kertgondozásban jártas munkatársat keres:Feladatok:- Dísznövények ápolása, a növények kiültetése, ápolása, öntözése, metszése, fűnyírás- A vállalat ter.
 • Könyvelő gyakornok, könyvelő asszisztens

  Rugalmas munkavégzési hely
  Szívesen fogadunk pályakezdőként, ha még diploma előtt állsz, vagy friss diplomásként szeretnél elhelyezkedni a szakmában, sőt, a gyakorlati idő letöltésére is lehetőséget biztosítunk Rendszeresen képezzük kollégáinkat, ezáltal nálunk folyamatos fejlődési és.
 • Központi irodai asszisztens

  1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11.
  A 20 fős iroda napi infrastrukturális menedzselése : kapcsolattartás a takarítókkal, irodai konyha és reprezentáció rendben tartása, érkező vendégek fogadása, kellemes irodai környezet kialakítása és fejlesztése Céges események szervezése A kollégák és ügy.
 • Raktáros/komissiózás

  2142 Nagytarcsa
  Nagytarcsai telephelyünkre keresünk komissiózó munkatársat, napi 8 órás munkavégzésre.Feladatok: - napi megrendelések összekészítése (kis dobozok)- cimkézés - kapcsolódó adminisztrációs munka - leltározásElvárások - alapfokú számítógépe.
 • Büfés / jegykezelő Karriertipp!

  1212 Budapest, II. Rákóczi Ferenc utca 154-170.
  FŐBB FELADATOK, MUNKÁK:- Vetítések alatt az előadások/ termek felügyelete.- Mozilátogatók be és kiengedése előadások előtt és után- Vásárlók kiszolgálása, tájékoztatása.- Mozi területének rendben tartása
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  140 000 Forint
 • Bolti eladó,Árufeltöltő (Gyömrő) Karriertipp!

  2230 Gyömrő, Munkás utca 18.
  Bolti feladatok ellátására árufeltöltőt, bolti eladót felveszünk GyömrőreélelmiszerboltbaBetanítást vállalunkBejárás esetén útiköltséget téritünkJelentkezés e-mail-ben vagy telefonon: 06 30 476 10 74Nyugdíjas jelentkezését is várjuk,részmunka.
 • HR asszisztens / IT researcher (B16hra)

  Budapest
  A munkáddal hozzájárulsz ahhoz, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek, és minden nyitott pozíciójukra a legmegfelelőbb embert találjuk meg. Apropó ügyfelek: igazán változatos a paletta, keresheted egy minden földrészen jelen lévő, piacvezető szoftvercég legújabb tech gu.
 • Eladói kisegítő

  1143 Budapest, Ilka utca 17.
  10 éve alapított és folyamatosan bővülő, hazai hátterű kereskedelmi kisvállalkozás keres az értékesítés területére eladói kisegítő munkakörben új kollégát teljes- vagy részmunkaidőben.Fiatal, dinamikus csapat vagyunk, vidám légkörben dolgozunk.A megadott nettó fi.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  160 000 Forint
 • Raktáros (részmunkaidőben)

  1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor
  Rugalmas beosztású részmunkaidős állást hirdetünk, időnként hétvégi munkavégzéssel az alábbi főbb feladatcsoportokkal:a cégcsoporthoz tartozó étteremek napi anyagmozgatási igényeinek kielégítéselista szerinti árumozgatás raktár és az étteremek közöttáruk á.
 • Takarító

  1087 Budapest, Hungária körút 40.
  Budapesten - a pesti oldalon - Hungária körúton, az Aréna Sportcsarnok közelében elhelyezkedő irodaházban lévő irodaterület takarításához keresünk 4-6-8 órás munkavégzéshez takarító munkatársat.
 • Raktáros

  1106 Budapest, Fátyolka utca 8.
  - Eszközök kiadása/visszavétele- Eszközök raktári polcokra rakodása kézzel és targoncával- Eszközök alapvető karbantartása, tisztítása- Eszközök kiszállítása külföldi projektekhez- Bérlések szoftveres adminisztrációja