ENLOYD Kft. állás, munka

17 db találat
 • Termeléstervező

  Pest megye
  Gyártási terv elkészítése (rövid és hosszú távú) a vevői igényeknek és a rendelkezésre álló erőforrásnak megfelelően A termelési feladatok időbeni tervezése és ellenőrzése Gyártási átfutási idők monitorozása és folyamatos felülvizsgálata, az üzemi folyamat.
 • Lead graphic designer

  Budapest, V. kerület
  Encouraging self-development and continuous improvement Coaching and mentoring team members in both personal and professional level Lead by example: share best practices, insights, artists need by organizing knowledge transfers, trainings .
 • Minőségügyi mérnök

  Fejér megye
  Vevői kapcsolattartás és vevői reklamációk feldolgozása Részvétel minőségügyi megbeszéléseken a vevőknél Részvétel új termékek bevezetésében Vevői auditok előkészítése és részvétel vevői auditokon Belső auditok végrehajtása Minőségf.
 • Karbantartási mérnök

  Pest megye
  A gyártógépek rendelkezésre állásának biztosítása: megelőző karbantartások tervezése, állásidő elemzések, javító intézkedések Karbantartási költségek kontrollálása Fejlesztési feladatok Karbantartó technikusok szakmai támogatása, irányítása
 • Vevői minőségbiztosítási mérnök

  Veszprém megye
  Mérési módszerek, mérőeszközök meghatározása, részvétel az FMEA folyamat fejlesztésében Ellenőrzési tervek fejlesztése, ellenőrzési módszerek meghatározása, Kimutatások és jelentések készítése a Minőségirányítási vezető utasításai alapján Részvétel.
 • Csomagolástechnikai mérnök

  Pápa
  Alkatrészek csomagolásának megtervezése és optimalizálása Csomagolási utasítások kivitelezése Új csomagolás bevezetésének koordinációja Csomagolásfejlesztés A csomagolással kapcsolatos reklamációk kezelése Beszállítókkal és gyáron b.
 • Office manager

  1062 Budapest, Aradi u. 8.
  az iroda működtetésével kapcsolatos operatív teendők ellátása (eszközbeszerzés, kapcsolattartás, üzemeltetési feladatok koordinálása stb.) tárgyalók, munkaállomások, teakonyhák megfelelő biztosítása cégügyek intézése, kapcsolattartás a szolgáltató partnere.
 • Főkönyvelő

  Budapest
  Összesen 10 fős könyvelési csoport munkájának szervezése és támogatása; A havi/negyedéves/éves zárási feladatok koordinálása; Adóbevallási és beszámolási kötelezettségek pontos teljesítése; A hatóságok, a menedzsment és a finanszírozó bank felé tör.
 • Vezető PLC programozó

  Budapest
  Automatizált termelő berendezések PLC programjainak karbantartása, módosítása és fejlesztése Teljesen automatizált, új gépsorok implementálása Európában Automatizálási projektek lebonyolítása Részvétel a gépkonstrukciók kifejlesztésében Fol.
 • DevOps Engineer

  Budapest
  Microservice alapú architektúra implementálása Automatizálás (Python, Shell) CI/CD pipeline építése és karbantartása Felhő alapú infrastruktúra üzemeltetése Szoros együttműködés architektekkel, solution designerekkel és más devops csapatokk.
 • Frontend/Javascript fejlesztő

  Budapest
  Web alapú játékok frontend fejlesztése Javascriptben és Typescriptben, agilis eszközökkel Szoros együttműködés a designerekkel, animátorokkal, matematikusokkal és játéktervezőkkel Részvétel a code reviewn Legmodernebb technológiák használata, kipró.
 • Art Director

  Budapest
  A kijelölt művészeti csapat vezetése és mentorálása a projektekben, a koncepció alkotástól a végtermékig Együttműködés a kreatív csapattal több párhuzamos projekten Folyamatos és világos kommunikáció biztosítása a csapat, a játéktervezők és a fejlesztők kö.
 • Senior frontend fejlesztő

  Budapest
  Web alapú játékok frontend fejlesztése Javascriptben és Typescriptben, agilis eszközökkel Szoros együttműködés a designerekkel, animátorokkal, matematikusokkal és játéktervezőkkel Részvétel a code reviewn Legmodernebb technológiák használata, kipró.
 • Költségfolyamat kezelő munkatárs (műszaki üzemeltetés területen)

  Budapest, XIII. kerület
  Havi/negyedéves pénzügyi elszámolások összeállítása határidőre és rögzített szempontok alapján; Folyamatmenedzselő rendszerek napi szintű használata és karbantartása; Számlázáshoz szükséges dokumentumok előállítása (teljesítés igazolások, számlakísérő doku.
 • Régióvezető

  Gyula
  Gyermekélelmezési szegmensben működő konyhák pénzügyi és üzemeltetési feladatainak irányítása, ellenőrzése, összehangolása; A konyhák koordinálásával kapcsolatos adminisztrációs teendők ellátása, megszervezése; Beosztottak szakmai irányítása, felügyelete.
 • Minőségbiztosítási mérnök

  Budapest
  Kimutatások és jelentések készítése; Részvétel az új termékek bevezetésében; A termelési, logisztikai és karbantartási osztály támogatása minőségirányítási kérdésekben; Minőségirányítási feladatok ellátása termékekkel és termelési folyamatokkal kap.
 • Termékmérnök

  Pápa
  Termelési probléma esetén a megfelelő jobbító javaslat kidolgozása (kockázatértékelés, hatáselemzések, különös tekintettel a funkcióra stb.) Terméket érintő jobbító javaslatok (például hulladék csökkentése és ciklusidő csökkentés), javaslattétel termékváltoztatáso.