Agrármérnök állás, munka

13 db találat
 • Növényvédő mérnök

  2490 Pusztaszabolcs, Hársfa utca 8.
  társaság kezelésében lévő szántóföldi területek növényvédelmének komplett szervezésenövényvédelmi munkákhoz tartozó nyilvántartások vezetéseágazatvezetőkkel együttműködve a növénytermesztési folyamatok támogatása
 • Sales Representative - Crop Protection

  Rugalmas munkavégzési hely
  The Sales Representative is responsible for the overall development and management of a sales territory to achieve annual sales plans. Aligned with country and company goals, the sales representative is responsible for selling and servicing Crop Protection pr.
 • Növényorvos

  3000 Hatvan
  Az éves növényvédelmi program összeállítása, a növénydelmi munkatársak koordinálása Kapcsolattartás a beszállítókkal,partnerekkel Kisérletek felállítása, elmezése, értékelése és koodrinálása
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  300 000 Forint
 • Telepvezető

  2711 Tápiószentmárton
  A Tápiószentmártoni telephely napi működési feladatai, kapcsolattartás a meglévő és potenciális ügyfelekkel.Termeltetési szerződések kötése gabonára, olajos növényekre.Műtrágya, növényvédőszer, vetőmag forgalmazás, szaktanácsadás.Telepi adminisztráció veze.
 • Tejfelvásárlási területi képviselő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Folyamatos kapcsolattartás a tejtermelőkkel és az agrár érdekképviseletekkel Tejtermelőknek nyújtott szaktanácsadás Az alapanyag tej minőségének biztosítása a gyártó üzemeink igényeinek megfelelően A tejtermelő farmok állategészségügyi bizo.
 • Ágazati termelési kontroller (tyúktenyéstés)

  Rugalmas munkavégzési hely
  A tyúkágazat vezetőjének közvetlen irányítása alatt az ágazat valamennyi telepére és tevékenységére kiterjedően végzi az alábbi tevékenységét: az ágazat termelési tevékenységének monitorozása, melynek keretében az egyes telephelyek működésére vonatkozó technológiai.
 • Fejlesztési szakreferens

  1095 Budapest, Soroksári út 22-24.
  A Fejlesztéskoordinációs és Módszertani Főosztály a Magyar Államkincstár szervezetén belül a mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokhoz kapcsolódó üzleti folyamatoknak, és azok informatikai támogatásának meghatározását valamint az ehhez kapcsolódó tevékenységek koordinációj...
 • Telephelyvezető helyettes

  Kaszaper
  Együttműködve a telephelyvezetővel felügyeli, irányítja és szervezi a telephely zavartalan, szakmai, vezetői utasításoknak, elvárásoknak megfelelő működését Biztosítja a telephely működéséhez szükséges, megfelelő létszámú és képzettségű munkaerőt Irányítja és felügyeli a munkavál...
 • Területi képviselő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Új ügyfelek megszerzése. Az aktív ügyfelekkel a partnerkapcsolat ápolása és bővítése. Árajánlatok kidolgozása. Árjegyzéki árváltozás továbbítása határidőn belül. Cégünk, tevékenységünk , termékeink, új termékeink, megoldásaink stb. bemutat.
 • Fa- és parkkataszteri felmérő

  Rugalmas munkavégzési hely
  Pályakezdők jelentkezését várjuk kertészmérnök, dísznövénykertész, parképítő- parkfenntartó technikus, erdészmérnök, környezetvédelmi mérnök, környezetgazdálkodási mérnök, tájépítész mérnök végzettséggel.