Telekommunikáció állás, munka

30 db találat
 • Hálózatépítő technikus

  Rugalmas munkavégzési hely
  Reggel a társammal elindulok az aznapi munka helyszínére, ami lehet az egyik bázisállomásunk, vagy egy ügyfelünk telephelye. Persze nem minden napunk ennyire különleges, de mindenképpen változatos. Legtöbbször az Ace Telecom saját hálózatán keresztül biztosított internet eléré.
 • System Engineer

  Budapest
  Adat- és üzembiztonság folyamatos biztosítása, incidensek kezelése, automatizált megelőzése, kockázatok naprakész kezelése, javaslatok megtétele A cég információs rendszereinek felügyelete, fejlesztése, bővítése, hibaelhárítása IT üzemeltetési csoport és a.
 • Távközlési Mérnök / Technikus

  Budapest, XVI. kerület
  Távközlési hálózatok kivitelezésének támogatása (WDM és IP) Implementációs feladatok ellátása Alap konfigurációk készítése (IP Cisco és Huawei WDM) SW upgrade, alap konfiguráció betöltése WDM hálózat mérése Berendezések átadása üzemeltetésre A projektvezető, tervezőmérnök munká.
 • Tanácsadó

  1027 Budapest
  Legyél hatással a jövőre velünkÜzleti tanácsadással foglalkozol? Távközlési cégnél dolgozol? Vagy csak egyszerűen érdekelnek a connectivity és a high-tech iparágak? Mindig is el szeretted volna m.
 • Szoftver tesztelő / Software tester

  Otthonról végezhető
  Hazai és külföldi ügyfeleink számára minőségi megoldások kivitelezésére várjuk elhivatott IT szakemberek jelentkezését. Olyan lelkes és innovatív Szoftver Tesztelőket keresünk, akik csapatunk tagjaiként legjobb tudásukat adják a projektjeinken felmerülő tesztel.
Egyéb munkalehetőségek IT üzemeltetés, Telekommunikáció kategóriában