Rendszerüzemeltető állás, munka

138 db találat
 • IT technikus

  1141 Budapest, Szugló utca 83-85.
  Hardver-szoftver rendszereink irodai előkészítése/előtelepítése, kiszállítása, helyszíni telepítése. Rendszereink támogatása telefonon, internetet és az ügyfélnél helyszíni szervizelése. Szoftvereink konfigurálása és működésének bemutatása. Rendsze.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  200 000 Forint
 • Linux mérnök

  Budapest, XI. kerület
  Pre-sales folyamatok műszaki szempontból való támogatása, ügyféligények felmérése és megvalósítása a kiberbiztonság területén Rendszerintegrációs projektek levezetése az ügyfeleknél on-site Rendszerdokumentáció biztosítása, az ügyfelek és az L2 support csa.
 • Junior IT system engineer

  Budapest, XI. kerület
  Ügyfeleink és az INITON munkatársainak támogatása Közreműködés üzletileg kritikus, magas rendelkezésre állású IT rendszerek kialakításában és üzemeltetésében (tanácsadó, illetve fejlesztő kollégáinkkal együttműködve) Aktív szerepvállalás az üzemeltetés fol.
 • Hosting operátor/ senior ügyfélszolgálati menedzser

  1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
  Karbantartod szervereinket Budapest 3 helyszínén jelenlévő szervertermünkben Kapcsolatot tartasz az ügyfeleinkkel telefonon és a bejelentéskezelő rendszerben Tárhely szolgáltatásokkal, domainekkel kapcsolatos tanácsadást- és első szintű hibaelhárítást nyúj.
 • Rendszermérnök

  1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
  Linux szerverek (fizikai, virtuális) menedzselése, karbantartása, mentése Alkalmazások futtatókörnyezetének szerver oldali üzemeltetése Informatikai hálózat üzemeltetése, konfigurálása HA rendszerek üzemeltetése Hozzáférés-, jogosultságkeze.
 • Kliensüzemeltető/Desktop support

  Budapest
  az ügyfeleink informatikai rendszereinek zavartalan működésének biztosítása az egyik fő feladatod lenne a felhasználóktól érkező IT problémák megoldása személyesen vagy távmenedzsment eszközökkel feladataid precíz dokumentálása ticketing rendszer használat.
 • Műszaki előkészítő

  3324 Felsőtárkány
  NYÁK ültető programok készítése Dokumentáció készítés, ellenőrzés Stencildizájn kialakítása, dokumentálása, lézervágása Késztermékek tesztelése, ellenőrzése, hibaelhárítása
 • Szenior alkalmazásüzemeltető

  Budapest
  országos, nagy rendelkezésre állású, magas biztonsági szintet megkövetelő alkalmazás üzemeltetése, üzemeltetés, ügyféligények teljesítése, hibabejelentések megoldása, rendszer felügyelet, adatbázis karbantartás.
 • IT Projekt Menedzser

  Budapest
  Public Cloud projektek üzemeltetésének és karbantartásának menedzselése Kapcsolattartás az ügyfelekkel SLA szolgáltatás teljesítése és az üzemeltetési, karbantartási folyamatok fejlesztése A felmerülő problémákban segítségnyújtás biztosítása a proj.
Egyéb munkalehetőségek IT üzemeltetés, Telekommunikáció kategóriában