Személyi asszisztens állás, munka

26 db találat
 • Irodai asszisztens

  9023 Győr
  Az ügyvezető munkájának támogatása Pénzügyi adminisztráció teendőinek ellátása Könyvelés előkészítése A szervezeti egység vezetőjének támogatása, munkájának segítése Az adott szervezet zavartalan működéséhez szükséges adminisztratív feladat.
 • Csoport asszisztens

  Budapest
  a cég működésével kapcsolatos napi operatív feladatok elvégzése beérkező / kimenő telefonhívások és postaforgalom kezelése vendégek fogadása, ellátása naptárak kezelése, találkozók szervezése a vezetők számára a cég működéséhez szükséges munka-, és egyéb eszközök beszerzése kapcs...
 • Személyi asszisztens

  Budapest, II. kerület
  Az igazgató napi munkájának teljes körű támogatása, személyi asszisztenciájának ellátása Az értekezletekhez, tárgyalásokhoz szükséges anyagok előkészítése A szükséges információk és dokumentumok biztosítása Prezentációk, kimutatások, riportok készí.
 • Hivatalsegéd

  Budapest, 1013 Krisztina körút 39/b.
  a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság postai küldeményeinek feladása, postai és egyéb ügyintézési feladatok teljes körű ellátása, munkatársak munkavégzését támogató feladatok ellátása, iroda rendben tartása.
 • Irodai asszisztens

  Budapest, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart 7-9.
  A Kancellári Kabinet titkársági feladatainak ellátása. Iratkezelési és iktatási feladatok elvégzése: iratok, egyéb dokumentumok szakszerű kezelése, tárolása. A Kabinet munkájával összefüggő írásbeli dokumentumok előállítása, szerkesztése, sokszorosítása. Írásbeli kapcsolattartást...
 • Szervezési és ügyviteli asszisztens

  3980 Sátoraljaújhely, Dohány utca 1.
  A vállalat hatékony működéséhez szükséges titkársági feladatok ellátása, a vezérigazgató napi munkájának támogatása, külső és belső kapcsolatainak koordinálása, hivatalos levelezés, telefonos ügyintézés magyar és angol nyelven, postázás, fe.
 • Termelési asszisztens

  Sárvár
  a műszaki igazgató napi munkájának támogatása, a gyártási folyamatokkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok elvégzése a termelési vezetők munkájának támogatása kapcsolattartás beszállítókkal és társosztályokkal beruházási projektek megvalósításának koordinálása projektek nyitás...
 • Divízió asszisztens

  Budapest
  A szakmai vezető munkájának asszisztensi támogatása Megbeszélések és találkozók szervezése Telefonok fogadása, bejövő és kimenő posta iktatása Számlák kezelése, iktatása Szakmai anyagok előkészítése Idegen nyelvű kapcsolattartás szóban és írásban Külföldi utazások szervezése.
 • Műszaki ügyfélszolgálati asszisztens

  Budapest
  A Divíziót, illetve a Divízióvezetőt érintő megbeszélések és találkozók szervezése Számlák kezelése, ezek ügyintézése a könyveléssel Telefonok fogadása, információk továbbítása Statisztikák, beszámolók, értékelések összeállítása, adatok összegyűjtése Prezentációk és megbeszélési.
 • Szakmai titkár

  Budapest, 1138 Váci út 135-139.
  cégünk ötvözi a pénzügyi- és az ingatlan szektor erejét, melyhez egy dinamikus értékesítői hálózatot működtet, számítunk Rád a vezetők munkájának személyi támogatásában, különböző kimutatások, prezentációk előkészítésében, összeállításában. Itt megjegyeznénk, hogy ehhez sz.
 • Project administrator

  1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47.
    Ordering materials for installation projects Handling any warranty claims related to the material order Subcontracting / performance certification
 • Irodai asszisztens / Pénzügyi adminisztrátor

  9027 Győr, Puskás Tivadar utca 8.
  - Titkárságvezető munkájának teljeskörű támogatása - Ügyvezetői asszisztencia - Asszisztensi feladatok ellátás.
 • Project manager gyakornok

  Budapest
  A Primary Care Üzletág napi munkájának támogatása: az orvosi vezető, és az orvosmenedzserek támogatása, önálló projektmenedzsment: promóciós anyagok adaptálása belföldi és külföldi ügynökségekkel együttműködve, rendezvényszervezés, dig.
 • Ügyvezető Asszisztens

  Érd
  Az ügyvezető jobb kezeként opreratív támogatást nyújt a napi feladatokban és gondoskodik a zökkenőmentes ügymenetről Prezentációk, kimutatások jelentések és jegyzőkönyvek készítéséve, Német és angol nyelvű levelezés, telefonos egyeztetések Ut.
Egyéb munkalehetőségek Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka kategóriában