Bérszámfejtés, TB ügyintézés állás, munka

78 db találat
 • Bér és TB ügyintéző

  Budapest
  bérfeladások ellenőrzése a hatályos jogszabályoknak megfelelően, illetve a belső utasításokban, Kollektív Szerződésben meghatározottak szerinti számfejtése munkavállalók távollétét dokumentáló bizonylatok rögzítése (pl.: szabadság, táppénzes állomány) munkaviszony megszűnése, i.
 • Bérszámfejtő

  XVIII. kerület
  Kölcsönzött és alkalmi munkavállalók teljes körű bérszámfejtése Munkaviszony létesítésével és megszüntetésével összefüggő feladatok elvégzése Munkaügyi nyilvántartások vezetése Kimutatások készítése Hóközi és hóvégi bérszámfejtés elkészítése Adatszolgáltatások, bev.
 • Munkaügyi-, és bér specialista

  Újhartyán
  Bérszámfejtéssel kapcsolatos előkészítési feladatok ellátása Adatok továbbítása a bérszámfejtő szolgáltató felé, kapcsolattartás bér-, és munkaügyi témákban a szolgáltatóval Időadat-nyilvántartó rendszerrel kapcsolatos feladatok ellátása Teljes mun.
 • Bér- és TB ügyintéző

  1165 Budapest, Szabadság utca 6.
  az ügyfeleink képviselőivel napi szintű kedves, proaktív kapcsolattartás a gyors reagálás telefonon és írásban, ahogy ezt megígértük az ügyfeleinknek a bérszámfejtés, adatszolgáltatás (meglevő folyamatok alapján, de gondolkodva) a telefonos tanácsa.
 • Munkaügyi bér és tb ügyintéző

  1089 Budapest, Orczy út 6.
  külső szolgáltató által előkészített dokumentáció alapján ellátja a nyugellátások előkészítésével kapcsolatos teendőket, külső szolgáltató által megadott adatok alapján továbbítja a társadalombiztosítási és az önkéntes nyugdíjpénztárakra előírt – kifizető helyi -.
 • Bérszámfejtő

  Budapest, VII. kerület
  A munkavállalókkal (kb. 100 fő) kapcsolatos teljes körű bérszámfejtési feladatok ellátása Munkavállalók ki- és beléptetésével kapcsolatos bérügyviteli feladatok ellátása a jogszabályoknak és a belső szabályozásnak megfelelően Munkáltatói igazolások kiállít.
 • Munkaügyi ügyintéző

  Debrecen
  Bérszámfejtési és munkaügyi feladatok ellátása Adatszolgáltatások, bevallások, statisztikák készítése Alkalmi munkavállalókkal kapcsolatos ügyintézés Munkaügyhöz, bérszámfejtéshez, társadalombiztosítási ellátásokhoz és elszámolásokhoz kapcsolódó ad.
 • TB - és Bérszámfejtő ügyintéző

  8000 Székesfehérvár, Amerikai fasor 3.
  Munkaviszony létesítésével, megszüntetésével kapcsolatos ügyintézés, be- és kijelentések a jogszabályi előírásoknak megfelelően, Teljes körű bérszámfejtési, munkaügyi és TB kifizetőhelyi feladatok ellátása a 200 fős munkavállalói állományra, Béren kívüli j.
 • Bérszámfejtő

  1061 Budapest, Paulay Ede utca 56.
  Munkavállalók ki- és beléptetése Munkaügyi adatszolgáltatások készítése Kapcsolódó egyéb adminisztrációs tevékenységek elvégzése Ügyfelekkel való kommunikáció Megbeszéléseken összefoglaló készítése
 • Bérszámfejtő

  Kiskunhalas
  teljes körű bérszámfejtési, TB kifizetőhelyi feladatok ellátása be- és kijelentések, bevallások és statisztikák készítése a hatóságok felé könyvelői munka támogatása
 • Bérszámfejtő és munkaügyi ügyintéző

  6722 Szeged, Szentháromság utca 34.
  Bérszámfejtőt keresünk hosszútávú főállású Szegedi munkára Mint egy 50-150 fős alkalmazotti állomány teljes körű bérszámfejtése, alkalmi munkavállalók teljes körű bérszámfejtése munkaügyi adminisztráció (beleértve a be- és kilépő munkavállalókkal.
 • Főkönyvelő

  Budapest V. kerület, Ferenciek tere 2.
  A cég teljes körű számviteli, adózási és tb-kifizetőhelyi tevékenységének irányítása A társaság számvitelt érintő szabályozásainak elkészítése, aktualizálása, a számviteli politika betartása, betartatása 4 fős pénzügyi, számviteli, bér- és munkaügyi csopor.
 • Bérszámfejtő

  Budapest
  teljes körű bérszámfejtés TB ügyintézés ki-és beléptetés dokumentálása, ügyintézése statisztikák, bevallások készítése egyéb munkaügyi tevékenységek
 • Bérszámfejtő, tb-ügyintéző / adminisztrátor

  4064 Nagyhegyes
  teljes körű bérszámfejtés és TB feladatok ellátása munkavállalók be- és kijelentése az adóhatóság felé Munkaügyi nyilvántartások készítése, naprakészen tartása Munkáltatói igazolások kiadása Letiltással és gyerektartással kapcsola.