HR manager, HR vezető állás, munka

11 db találat
 • HR Business Partner

  Fejér megye
  A HR Business Partner legfontosabb feladata az anyavállalat irányelveinek megfelelő HR stratégia kialakítása és modern HR és munkaügyi folyamatok bevezetése, fejlesztése lesz, hozzájárulva ezzel az üzem működésének stabilizálásához. Munkáját önállóan.
 • Senior HR Business Partner

  1139 Budapest, Váci út 45.
  Developing HR strategies, policies, and practices Responsible for annual HR processes, support business strategy from HR side Structuring compensation and benefit packages Ensure that all supporting actions related to employment, contract c.
 • HR manager

  1149 Budapest
  Bővülő csapatunkba keressük leendő vezető kollégánkat, aki a cég teljes HR tevékenységét átlátja, irányítja és aktívan részt is vesz, illetve helytáll az alábbiakban: Teljes toborzási, kiválasztási folyamat irányítása, .
 • HR manager

  Szolnok
  Feladata: a toborzási folyamatok összehangolása, részvétel állásinterjúkon, felelősség a toborzásért; beilleszkedési program kialakítása, projektek vezetése, folyamatok optimalizálása; pozíciók megtervezése, értékelése és besorolása; a középveze.
 • Bérszámfejtési vezető

  Budapest
  egy családbarát és modern vállalati kultúra vár (home office lehetőség, nyitott és rugalmas hozzáállás) a szakmai fejlődést állandó képzésekkel és a gyakorlati tudás átadásával segítjük, fontos számunkra az ügyfél centrikus szemlélet, hiszünk az emberi ért.