Termelésirányítás állás, munka

96 db találat
 • Üzemvezető helyettes (Élelmiszeripar)

  Martfű
  A napi termelési feladatok irányítása Részvétel az üzem működésének tervezésében, szervezésében és irányításában Az üzem karbantartásának tervezése és irányítása, a gépek és berendezések működésének biztosítása
 • Gyártásvezető (Manufacturing Manager)

  6726 Szeged, Fürj utca 92.
  A gyártási és összeszerelő részlegen dolgozók szakmai irányítása, a technológiai folyamatok tervezése, irányítása, optimalizálása; Termékek minőségének biztosítása az írott specifikáció alapján; A hiba gyökerének feltárása, a hiba megszüntetése és megelőzé.
 • Műszakvezető

  Mezőfalva
  A gyártási terv alapján biztosítja a termelés zökkenőmentes működését A gyártáselőkészítő által kiadott heti terv teljesítése mind az elvárt normaidőben, mind kiváló minőségben A rá bízott műszakban dolgozók munkabiztonsági, gyártástechnológiai, minőségbiz.
 • Műhelyvezető

  Bugyi
  Biztosítja a gyár automatizált gyártóberendezéseinek, valamint a termelés folyamatos működését, figyelembe véve a vonatkozó munkavédelmi szabályokat Karbantartási feladatok végrehajtása, szervezése, irányítása és ellenőrzése, az elvégzett munkák dokumentálása .
 • Gépüzemeltetés vezető

  Derecske
 • Termelésirányító

  Budapest XVI. kerület
  Gyártási volumenek maximális kihasználása, a gazdaságilag hatékony termelésszervezés és irányítási feladat végrehajtása Napi termelési program, gyártási terv elkészítése A gyártás ügyviteli tevékenységének folytonos figyelemmel kísérése A termelékenység, hatékonyság alakulásának.
 • Termelésirányító / Csoportvezető

  2768 Újszilvás
  Termelési terület felügyelete, fejlesztése 15-30 fős munkacsoport irányítása, kontrollálása, motiválása Termelési rendszer üzemeltetése (termelési tervek teljesítése, folyamatos termelés biztosítása) Hatékonyság folyamatos fejlesztése (LEAN és 5S p.
 • Fröccsöntő gépbeállító - Győr

  Győr
  Fröccsöntő gépek paramétereinek beállítása Technológiai optimalizálások támogatása Szerszámcserék végrehajtása és alapszintű karbantartások elvégzése Termelésindítás, termékváltások kezelése Hibák elhárítása és a hibaanalízisben való aktív.
 • Gyártástervező (Customer Service/Production Planning)

  Veszprém megye
  Vevői előrejelzések és megrendelések integrálása a belső vállalatirányító rendszerbe Vevői lehívások, rendelések összevetése az előrejelzéssel Gyártási területeket átfogó tervezés az erőforrások (gépkapacitás, alkatrész, munkaerő, stb.) optimális felhaszná.
 • Termeléstervező (határozott időre)

  2451 Ercsi, Ercsény fasor 1.
  Rövid és hosszú távú gyártási és szállítási tervek készítése Gyártási eredmények napi szintű nyomon követése, riportálása Napi kapcsolattartás a vevőkkel, beszállítókkal és a gyártással Anyagmegrendelések kontrollálása, beszállítói kapcsolattartás.
 • Minőségügyi mérnök

  2451 Ercsi, Ercsény fasor 1.
  Vevői kapcsolattartás és vevői reklamációk feldolgozása Részvétel minőségügyi megbeszéléseken a vevőknél Részvétel új termékek bevezetésében Vevői auditok előkészítése és részvétel vevői auditokon Belső auditok végrehajtása Minőségfejleszté.
 • Termelésvezető helyettes

  Jászfényszaru, 5126 hrsz 2535/13.
  Mennyiségi és minőségi követelmények elérésének biztosítása, felügyelete, ellenőrzése. A termelésre vonatkozó műszaki előírások és utasítások ismerete és alkalmazása. A gazdaságos és minőségi termelést akadályozó ok feltárása, megszüntetése. Gyártá.
 • Csoportvezető (gyártás)

  3521 Miskolc, Bogáncs utca 4.
  Műszakátadás A dolgozók ellenőrzése, visszamérése Lejelentések SAP-ben és Unilog rendszerben Munkautasítások betartatása Kieső darabok figyelemmel követése és eszkalá.
 • Termelési asszisztens

  1106 Budapest, Jászberényi út
  napi termelési terv, jelentések, kimutatások készítése teljesítmény, selejt figyelése termeléshez szükséges anyaglista elkészítése gyártási utasítások, karbantartási dokumentációk készítése és kiadása műszakbeosztások és operátor létszámigé.