Termelésirányítás állás, munka

75 db találat
 • Száloptikai mérnök

  Budapest
  Száloptikai gyártástechnológiák megismerése, fejlesztése Gyártási dokumentációk megismerése és elkészítése Gyártáshoz szükséges célberendezések tervezése, beüzemelése Szükség esetén műszaki kapcsolattartás a külföldi és belföldi partnerekkel
 • Műhelyvezető

  7563 Somogyszob, Nagybaráti puszta
  A Claessens csoport használatában álló járművek, karbantartási és javítási munkálatainak szervezése Az 5 -10 fős szerelő csapat irányítása, munka szervezése, kiosztása A gépműhely hatékonyságának fejlesztése A műhely működésének folyamatos felügyel.
 • Gyártástervező

  Tápiószőlős
  Az üzemek számára gyártástervek készítése és a megvalósulásuk nyomon követése; Kapacitástervezés; Üzemi készletek vizsgálata és karbantartása; Termelési tervek létrehozása, Határidők felügyelete; Elemzések (terv/tény) készítése;
 • Fröccsöntő mérnök

  Győrladamér
  Fröccsüzemi gyártási folyamatok fejlesztése, gyártógépek és perifériák üzembe állítása Termelési folyamatok tervezése, optimalizálása Termelésen belüli munkatevékenység és anyag-áramlás tervezése Fröccsöntési technológiák fejlesztése, optimalizálás.
 • Gépbeállító/műszakvezető

  1225. Budapest, Bányalég utca
  A termelőüzem hatékony, műszakszintű irányítása Műszak teljesítményének folyamatos felülvizsgálata, dolgozók motiválása Minőségi probléma esetén a hibák elhárítása A termelés feltételeinek ellenőrzése, gyártások el.
 • Termelési csoportvezető

  3527 Miskolc, Kandó Kálmán tér 1.
  A Társasághoz javításra, futójavításra érkező teherkocsik és tartálykocsik javításának irányítása A javítási munkák műszaki és munkavédelmi irányítása a kiépített Integrált irányítási rendszer eljárásinak megfelelően A csoporthoz tartozó kollégák vezetése.
 • Villamosmérnök

  Dorog
  Villamos-, elektronikus berendezések telepítésével, karbantartásával kapcsolatos munkák irányítása.
 • Termelésirányító asszisztens

  Tatabánya
  az üzem műszaki tevékenységének szervezése, koordinálása, a kitermelési, üzemi tervben foglaltak végrehajtása.
 • Termelésvezető

  Pest megye
  A termelés irányítása Műszakok beosztása Automatizálás Modernizálás Termékminőség javítása Termelési folyamatok fejlesztése, optimalizálása A termelésben dolgozó munkatársak (>30 fő) irányítása és fejlesztése A cé.
 • Termelés vezető

  1044 Budapest, Ipari park utca 11.
  Részvétel a munkatársak kiválasztásában. Termelési tevékenység szervezése, irányítása egy 30 fős üzemben. Beosztott üzemi dolgozók vezetése, közvetlen irányítása, mozgó bér és motivációs rendszerek kialakítása és működtetése.
 • Gyártásvezető

  Kaposvár
  Műanyag fröccsöntő üzemünkbe keresünk gyártásvezető munkatársat. Fő feladat az üzemben található 104 db fröccsöntő gép és a tamponbélyegzők által végezett termelés szervezése, irányítása a termelési program alapján. Ebben a fröccsöntésre szabott sajá.
 • Műszaki vezető

  Szerencs
  az Rt-nél felmerülő helyileg meg nem oldható gépjavítási feladatok elvégeztetése épületgépészeti problémák elhárítása, javíttatás beszerzésekkel kapcsolatos ajánlatok kérése tárgyalás a beszállítókkal a gépészeti tevékenységek irányítása
 • Húsüzemvezető/vezető helyettes

  Abaújszántó
  A húsüzemi munkavállalók (kb. 35 fő) összefogása, irányítása és ellenőrzése, kapcsolattartás a kereskedelmi irodával és a sertésteleppel, a vágási folyamatok szervezése, irányítása. a kiszállítandó áruk minőségének ellenőrzése, a legjobb minő.