Termelésirányítás állás, munka

88 db találat
 • Varrodavezető

  6700 Szeged
  Napi, heti termelési terv összeállítása, megvalósítása Alapanyagok és kellékek igénylése A teljes gyártási munkafolyamat felügyelete, irányítása Minőségellenőrzés fejlesztése, betartása Gyártási határidők betartása Új dolgozók felvétele Számítógép felhasználói szint.
 • Élelmiszeripari mérnök

  Eger
  Sütőipari termékek gyártásának folyamatos támogatása, fejlesztése minőségügyi, élelmiszerbiztonsági szempontból Alapanyagok és késztermékek minőségének ellenőrzése, nyomon követesé Új termékek bevezetésében való részvétel A szükséges minőségirányít.
 • Termelési koordinátor

  Debrecen
  Keverőtelepek (Keleti Régió) működésének biztosítása, a munkafolyamatok koordinálása Projekt vezetői feladatok ellátása, elemzések készítése A hozzá beosztott munkavállalók munkájának szervezése Anyagellátás biztosítása, ellenőrzése Jelenté.
 • Manufacturing manager

  Göd
  Organizing the work of the unit, controlling the manufacturing process, and ensuring the continuity of the production, Planning the human and technical resources necessary for the efficient operation of the unit, with the optimal material flow and the cost of achi.
 • TERMELÉS-ÜTEMEZŐ (Budapest)

  1044 Budapest, Megyeri út 53.
  Összeállítja az optimális gyártási programot, figyelembe véve a gyártás technológiai sajátosságait és a rendelkezésre álló erőforrásokat. Átfogó termelési ütemezést készít az OnPLAN szoftverrel, és koordinálja a gyártási feladatokat. Felel a termelési ütem.
 • Gyártástervező

  Komárom
  A gyártás tervezése a vevői lehívások alapján heti és napi szinten Termelés napi ütemezése Rendszeres egyeztetés más részlegek gyártástervezőivel Folyamatos egyeztetés a beszerzéssel és a kiszállítással Gyártási folyamat felügyelete, vissza.
 • Termelési csoportvezető

  6500 Baja
  Az új termék és technológia bevezetésében való részvétel A termelésben dolgozó kollégák munkájának koordinálása, felügyelete 3 műszakos munka-rendben A termelési terv megvalósulásának biztosítása Műszakbeosztások elkészítése A gyártásban fe.
 • Termelésirányító

  8000 Székesfehérvár, Széchenyi utca 88.
  - Termelés tervezése- A hatáskörébe tartozó területen a termelés végrehajtatása a határidők figyelembevételével- Megfelelő minőség biztosítása- Technológiai fegyelem betartatása
 • Leltárvezető

  Rugalmas munkavégzési hely
  Lételemed a pörgés? Gyere velünk leltározni az ország különböző pontjaira!Projektvezetői és leltárvezető feladataid egyaránt lesznek, ezek közül alább láthatod a legfontosabbakat: Részvétel az operatív munkavégzésben napi szinten Napi operáció vezetés.
  Havi nettó fizetés, juttatás:
  500 001 Forint
 • Művezető

  Veszprém
  előírásoknak megfelelően a gazdaságos termékgyártás lebonyolítását Gondoskodik a biztonságos munkavégzés feltételeiről, a gyártáshoz szükséges eszközökről, a gépek és termelő berendezések szakszerű használatáról Felügyeli a technológiai előírások betartatá.
 • Üzemvezető,-Termelésvezető

  8060 Mór, Asztalos utca 1.
  Az üzemi termelés operatív irányítása, munkaszervezés Termelési folyamatok koordinálása, optimalizálása Üzemi munkavállalók (kb. 25 fő) összefogása, irányítása és ellenőrzése Tervezi, irányítja a gyártási folyamatot, az alapanyag beérkezéstől a kés.
 • Termeléstervező (E01TT)

  Rugalmas munkavégzési hely
  Rövid és hosszú távú gyártási és szállítási tervek készítése Gyártási eredmények napi szintC nyomon követése, riportálása Napi kapcsolattartás a vevBkkel, beszállítókkal és a gyártással Anyagmegrendelések kontrollálása, beszállítói kapcsolattartás.
 • Területi operatív vezető

  9970 Szentgotthárd
  A hozzá tartozó szolgáltatási helyeken az operatív végrehajtás teljes körű koordinációja 5-50 fő minőségellenőr koordinációja Dolgozók létszámának biztosítása Műszak szervezés Kapcsolattartás külső és belső partnerekkel Reklamációk kivizsgálása, megoldása Minőségellen.
 • Termelésirányító, minőségellenőrző

  1033 Budapest, Reményi Ede utca 4-8.
  - minőségbiztosítás fenntartása- munkacsoport irányítása, kontrollálása, motiválása- szükséges termékek gyártása és a gyártási folyamatok irányítása- anyagok beszerzésének koordinálása
 • Műhelyvezető

  Bugyi
  Biztosítja a gyár automatizált gyártóberendezéseinek, valamint a termelés folyamatos működését, figyelembe véve a vonatkozó munkavédelmi szabályokat Karbantartási feladatok végrehajtása, szervezése, irányítása és ellenőrzése, az elvégzett munkák dokumentálása .
 • Termelésvezető (Operations Manager)

  Csolnok
  Biztonságos, hatékony, jó minőségben és időre történő termelésbiztosítása A gyártáshoz kapcsolódó folyamatok ütemezése az erőforrás szükséglet és kapacitásigények biztosításával, hatékony megszervezésével Folyamatos kapcsolattartás és riportálása Ügyvezető.
 • Üzemvezető

  2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11.
  forgácsoló üzem gyártási folyamatainak felügyelete, koordinálása az üzem területen belül történő szervezési, optimalizálási, ellenőrzési és értékelési feladatok elvégzése munkamódszerek, eszközök és teljesítményszint fejlesztése, kidolgozása hatéko.
 • Keverőüzem vezető

  8790 Zalaszentgrót, Nyár utca 1.
  Takarmánykeverő üzemünk szakmai irányítása - állati eledel gyártás, főleg baromfi (csirke, pulyka) részére. - évi 60 000 tonna takarmány előállításának szakmai irányítása - üzemhez kapcsolódó alapanyag gazdálkodás, gyártás, kiszállítás felügyelete (gyártásszervező, alapanyag besz...